ΑΡΗΣ

Έρχεται την Δευτέρα και ξεκαθαρίζει με Μπλατ

Έρχεται την Δευτέρα και ξεκαθαρίζει με Μπλατ
μπλατ

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται την Δευτέρα ο Ντέιβιντ Μπλατ για να συζητηθεί το θέμα της παραμονής του

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός του Άρη όπως ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, βρίσκεται στην Μόσχα για να διευθετήσει εκκρεμότητές του με την ρωσική Ομοσπονδία εν όψει του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.
Η παρουσία του Μπλατ στην πρωτεύουσα της Ρωσίας πρόκειται να ολοκληρωθεί μεθαύριο Κυριακή (23/05) και μία μέρα μετά αναμένεται να ξεκινήσει το ταξίδι του για την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα πάντως με όλες τις ενδείξεις ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός δύσκολα να παραμείνει στην άκρη του πάγκου του Άρη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεδομένων και των απολαβών που είχε συμφωνήσει που σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχονται στις 300.000 ευρώ.

Αυτό γιατί σύμφωνα με την χθεσινή – το βράδυ της Πέμπτης (20/05) – άτυπης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΚΑΕ Άρης φαίνεται να συμφωνήθηκε εκτός από την οριστικοποίηση σχηματισμού νέας διοίκησης στην ΚΑΕ μέχρι τις 10 Ιουνίου και μείωση του μπάτζετ κάτω από το 1.000.000 ευρώ.

Τι σημαίνει αυτό; Πως σε περίπτωση μη παραμονής του Μπλατ δεν αποκλείεται να επανέρθει στο προσκήνιο η φημολογία περί του Γιώργου Μπαρτζώκα του Αμαρουσίου.

Εξάλλου σε περίπτωση που το μπάτζετ της ΚΑΕ για την νέα αγωνιστική περίοδο οριοθετηθεί στο 1.000.000 ευρώ θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η κλήση των Χατζηβρέττα, Ντικούδη και Κλαρκ για συζητήσεις όσον αφορά τις απολαβές τους.

Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι το ποια θα είναι η αντίδραση του Κλαρκ που οι απολαβές του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι στις 450.000 δολάρια και όπως γίνεται κατανοητό όλα είναι ανοιχτά.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ