ΑΕΚ

Έρχονται ονοματοδοσίες κλειστών γηπέδων από μεγάλες ομάδες, την αρχή κάνει η ΑΕΚ

Το κλειστό των Άνω Λιοσίων, νέο γήπεδο της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ
Το κλειστό των Άνω Λιοσίων, νέο γήπεδο της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ EUROKINISSI

Οι μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες εξετάζουν τρόπους για να αυξήσουν τα έσοδά τους και σε αυτή την προσπάθεια αναμένεται να προχωρήσουν σε συμφωνίες για την ονοματοδοσία κλειστών γυμναστηρίων. Την αρχή θα κάνει η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Στα πρότυπα ομάδων του ΝΒΑ, αλλά και ομάδων της EuroLeague, κινούνται πλέον και αρκετά ελληνικά κλαμπ, αποφασίζοντας να προχωρήσουν στην ονοματοδοσία των κλειστών γηπέδων τους.

Μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες, που θα κάνει την αρχή είναι η ΑΕΚ Betsson. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Μάκης Αγγελόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, εκτός των άλλων θεμάτων που θα αναλύσει, θα ανακοινώσει και μία πολύ σημαντική συμφωνία της Ένωσης για το κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με μεγάλη εταιρία του εξωτερικού (πάροχος ενέργειας) για την ονοματοδοσία του κλειστού των Άνω Λιοσίων και την Τρίτη αναμένεται να γίνει γνωστό το νέο όνομα της έδρας της Ένωσης.

Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται κι άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες, προκειμένου να αυξήσουν τα έσοδά τους και να γίνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικές σε όλα τα επίπεδα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ