ΑΡΗΣ

Ερωτηματικά για Ράιτ

Ερωτηματικά για Ράιτ
Ράιτ

Ορατή είναι πλέον στον ορίζοντα η πιθανότητα αντικατάστασης του Μπρέισι Ράιτ που ακόμα δεν έχει δελτίο

Πως προκύπτει αυτό; Από την χθεσινή απάντηση του Αντρέα Ματσόν στο σχετικό ερώτημα που δέχθηκε στην Συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
" Δυστυχώς υπάρχουν κανόνες στο ελληνικό Πρωτάθλημα που επιτρέπουν μόνο δύο αλλαγές. Αν δεν είμαστε απολύτως σίγουροι δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε κάποια από αυτές γιατί ενδέχεται να υπάρξει κάποιος τραυματισμός πριν τα πλέι οφ", ενώ λίγο πιο πριν είχε τονίσει πως η ομάδα του έχει βρει χημεία απόντος του Ράιτ.

Όλα αυτά μετά από ένα παιχνίδι όπου οι 5.500 και πλέον φίλαθλοι του Άρη δημιούργησαν ξεχωριστή ατμόσφαιρα στις κερκίδες του Αλεξανδρείου, χειροκροτώντας μετά το άκουσμα της κόρνας της λήξης τον Ματσόν και τους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν απέναντι στους Πρωταθλητές.

Λίγα λεπτά μετά ακολούθησε η ανταμοιβή από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη, που βρέθηκε στα αποδυτήρια δίνοντας το χέρι του σε όλους τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Τους απέδωσε τα εύσημα για την προσπάθεια που είχαν καταβάλει και τους τόνισε: " Σας αξίζουν συγχαρητήρια και δεν πρέπει να το βάζετε κάτω. Με τέτοιο πάθος και διάθεση, είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας".

Από την πλευρά του ο Σπένσερ Νέλσον επεσήμανε: " Αξίζουν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που έπαιξε σκληρά σε ένα δύσκολο περιβάλλον και κατάφερε να μας κερδίσει. Εμείς προσπαθήσαμε, παλέψαμε αλλά ήταν κάποια σημαντικά λάθη που μας στοίχισαν. Ειδικά όταν φτάσαμε στο 51-53 κάναμε κακές επιλογές που δεν μας επέτρεψαν να προσπεράσουμε".

Aναφερόμενος στην... επόμενη μέρα εξήγησε: " Θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά προσπαθώντας σε καθένα από αυτά για τη νίκη" και τέλος ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν: " Δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ