ΑΡΗΣ

Ερωτηματικά, προπονητής και Χαραλαμπίδης

Ερωτηματικά, προπονητής και Χαραλαμπίδης
INTIME SPORTS

Η απώλεια του Λίνου Χρυσικόπουλου δεν ήταν ότι καλύτερο στο τελείωμα της εβδομάδας για την ΚΑΕ Άρης σε μία μέρα που περιλάμβανε δ.σ. για το θέμα του νέου προπονητή και νωρίτερα συνάντηση για τον Κώστα Χαραλαμπίδη.

Στο θέμα του προπονητή όλα δείχνουν πως σε πρώτη φάση θα εξαντληθούνε όλα τα περιθώρια για την καλύτερη δυνατή λύση από την ελληνική αγορά αν και το πιθανότερο είναι ο διάδοχος του Λευτέρη Σούμποτιτς να είναι και πάλι εκτός συνόρων.

Κι όσο για την συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, με τον μάνατζερ του 34χρονου γκαρντ έχει να κάνει με το τι μέλλει με τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αλλά και την παραμονή του.

Στο θέμα του προπονητή φαίνεται να υπήρξε μία «παρέλαση» ονομάτων με τα δύο πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι να ήταν των Δημήτρη Πρίφτη και Γιώργου Μπαρτζώκα χωρίς όμως να υπήρξε συνέχεια.

Πολύ απλά γιατί και οι δύο έχουνε ομάδα την Καβάλα και τον Πανιώνιο αντίστοιχα και ήδη έχουνε φροντίσει να ξεκινήσουνε τον σχεδιασμό του για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακολούθησε το όνομα του Κώστα Φλεβαράκη με τις απόψεις να διίστανται. Από την μία υπήρξε διάψευση για το οτιδήποτε από πλευράς της ΚΑΕ Άρης και από πλευράς του Έλληνα τεχνικού ότι τα πάντα θα ξεκαθαρίσουνε για το μέλλον του από την Δευτέρα όταν και θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη βρισκόμενος σε διακοπές.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το όνομα του Γιώργου Σιγάλα που ως παίκτης φόρεσε δις την φανέλα του Άρη και την δεύτερη φορά συνέβαλε στην επιστροφή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Ευρωλίγκα.

Εξελίξεις στο θέμα του προπονητή αναμένεται να υπάρξουνε από Δευτέρα και αν φανεί ότι δεν θα υπάρξει εξέλιξη με κάποιον Έλληνα τεχνικό τότε θα γίνει κίνηση για συγκεκριμένο ξένο τεχνικό γειτονικής χώρας με αυτόν να μην είναι κάποιος εκ των Νέναντ Μάρκοβιτς ή Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς.

Όσον αφορά δε την συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, με τον εκπρόσωπο του Κώστα Χαραλαμπίδη, Μηνά Τουκμενίδη, έγινε σε πολύ καλό κλίμα όπου υπήρξε ταύτιση για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής αυτών με αρχή από την προσεχή κιόλας εβδομάδα ενώ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης ξεκαθάρισε για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα πως με δεδομένη την μείωση του μπάτζετ είναι αδύνατον να υπάρξει ανταπόκριση στον δεύτερο χρόνο του διετούς συμβολαίου του έμπειρου γκαρντ.

Αυτού που είχε υπογραφεί πέρσι το καλοκαίρι με δεδομένη την μείωση του μπάτζετ και σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία για αναπροσαρμογή των απολαβών του Χαραλαμπίδη τότε σε περίπτωση λύσης του η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα πρέπει να καταβάλει το μπάι άουτ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ