ΑΡΗΣ

Ερωτηματικό η άφιξη του Πάλμα

Ερωτηματικό η άφιξη του Πάλμα
INTIME SPORTS

Άγνωστο συνεχίζει να παραμένει την στιγμή αυτή αν ο Πέτρος Πάλμας θα μπορέσει να βρίσκεται αύριο στην Θεσσαλονίκη ώστε να πραγματοποιηθεί η δεύτερη και τελευταία συνάντηση των φορέων που έχουνε σχέση τα τελευταία χρόνια με την ΚΑΕ Άρης.

Εκτός του νυν προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, και του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Άρης, θανάση Τζεβελέκη, αλλά και τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ η παρουσία του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Άρης θεωρείται επιβεβλημένη.

Σε μία συνάντηση πάντως που σε αντίθεση με την πρώτη της περασμένης Παρασκευής (24/06) αναμένεται να απουσιάσουνε τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ που στο ξεκίνημα της εβδομάδας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του εκπροσώπου του Α.Σ. Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη.

Ο εκτός των άλλων γενικός γραμματέας του Α.Σ Άρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 αναφερόμενος στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε για την ανδρική ομάδα δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια του.

"Ήταν μια πολύ κακή χρονιά για το επαγγελματικό μπάσκετ του Άρη. Τα αίτια είναι πάρα πολλά. Θα δούμε τι θα γίνει τη νέα χρονιά", τόνισε αρχικά και συνέχισε: "Πρέπει να περιμένουμε την απάντηση του κ. Πάλμα για τον αν θέλει να ασχοληθεί με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα προχωρήσουμε".

Ακολούθως παραδέχθηκε ότι: "Πιστεύω ότι θα πρέπει να δοθεί ένα νέο όραμα και μια νέα ελπίδα στον κόσμο του Άρη ώστε να έρθει πιο κοντά στο τμήμα και να το αγκαλιάσει, γιατί έχει απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Εγώ έχω έτοιμες προτάσεις και θα τις καταθέσω στον πρόεδρο στην επόμενη μας συνάντηση".

Σε ερώτηση για το θέμα του Λίνου Χρυσικόπουλου δήλωσε: "Πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα. Θα υπάρξει συνάντηση με τον εκπρόσωπο του μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Α.Σ έχει επενδύσει πάρα πολλά σε αυτό το παιδί και ελπίζω να κλείσει θετικά η υπόθεση για τον Άρη. Δεν εξαρτάται από εμάς όμως, αλλά από τους χειρισμούς της ΚΑΕ Άρης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ