ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: Η Μπανταλόνα έδωσε τα χέρια με τον Χάνγκα, σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο

Ερυθρός Αστέρας: Η Μπανταλόνα έδωσε τα χέρια με τον Χάνγκα, σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο
ABA LEAGUE J.T.D./ DRAGANA STJEPANOVIC

Η Μπανταλόνα και ο Άνταμ Χάνγκα έδωσαν τα χέρια για να συνεχίσουν μαζί τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Μαρκ Μουντέτ.

Σε συμφωνία με τον Άνταμ Χάνγκα έχει έρθει η Μπανταλόνα, σύμφωνα με τον Καταλανό δημοσιογράφο, Μαρκ Μουντέτ, που, όπως σημειώνει, μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ούγγρου φόργουορντ.

Ο Χάνγκα είχε υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με τον Ερυθρό Αστέρα το περασμένο καλοκαίρι, με τη ρήτρα για την ενεργοποίηση του επιπλέον έτους να αναγράφει προθεσμία μέχρι τις 15 Ιουλίου. Ο 35χρονος μέτρησε φέτος στη EuroLeague 8 πόντους, 2.9 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 20 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο σε 26 αναμετρήσεις.

Στις τάξεις της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου σημειώνεται έντονη κινητικότητα αναφορικά με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, καθώς προ ημερών αποχαιρέτησε τους σέντερ Μάικ Τόμπι και Φρέντι Γκίλεσπι, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ούρος Πλάβτσιτς που αγωνίζεται στην ίδια θέση, ενώ, σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, βρίσκεται κοντά στην προσθήκη του Νίκολα Κάλινιτς. Τα ονόματα των Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ και Αϊζέια Κάναν έχουν γραφτεί, επίσης, για τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ