ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: Ο Καμπάσο αναδείχθηκε MVP για τον Ιανουάριο στην Αδριατική Λίγκα

Ερυθρός Αστέρας: Ο Καμπάσο αναδείχθηκε MVP για τον Ιανουάριο στην Αδριατική Λίγκα
BUDUCNOST VOLI / FILIP ROGANOVIC / ABA LEAGUE

Ο Φακούντο Καμπάσο αναδείχθηκε MVP για τον μήνα Ιανουάριο στην Αδριατική Λίγκα, σε μία ανταμοιβή για την εξαιρετική του παρουσία στο ξεκίνημα της παρουσίας του στον Ερυθρό Αστέρα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την... ενεργοποίηση του Φακούντο Καμπάσο στις υποχρεώσεις του Ερυθρού Αστέρα στη EuroLeague έχει αρχίσει και ο Αργεντίνος δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ο έμπειρος γκαρντ διανύει τις τελευταίες εβδομάδες του αποκλεισμού του από τους αγώνες του Ερυθρού Αστέρα στη EuroLeague, λόγω του ban που έχει επιβάλλει η EuroLeague στους Σέρβους, ωστόσο οι εμφανίσεις στην Αδριατική Λίγκα (ΑΒΑ League) επιβεβαιώνουν ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Αργεντίνος διεθνής άσος αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο παίκτη της λίγκας, για το μήνα Ιανουάριο, έχοντας 14,4 πόντους, 3,4 ριμπάουντ, 7,2 ασίστ και 3 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε αυτό το διάστημα.

Ο πολυσυζητημένος αποκλεισμός του Αργεντινού ολοκληρώνεται στο τέλος Φεβρουαρίου, γεγονός που σημαίνει ότι από τον Μάρτιο ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα έχει ένα ακόμα ισχυρό ατού στη φαρέτρα του.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ