ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: Ο Ντόμπριτς επέστρεψε στο "σπίτι" του και υπέγραψε για τρία χρόνια στους ερυθρόλευκους

Ερυθρός Αστέρας: Ο Ντόμπριτς επέστρεψε στο "σπίτι" του και υπέγραψε για τρία χρόνια στους ερυθρόλευκους
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Όγκνιεν Ντόμπριτς (30 ετών, 2.00 μέτρα) επέστρεψε με κάθε επισημότητα στον Ερυθρό Αστέρα, που ανακοίνωσε την απόκτησή του για τρία χρόνια.

Στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Όγκνιεν Ντόμπριτς (30 ετών, 2.00 μέτρα), με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την επιστροφή του Σέρβου φόργουορντ για τρία χρόνια.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πραγματοποίησε την έκτη φετινή της μεταγραφή μετά από τις προσθήκες των Αϊζέια Κάναν, Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, Νίκολα Κάλινιτς, Μάικ Ντάουμ και Ούρος Πλάβσιτς, φέρνοντας στο "σπίτι" τον Ντόμπριτς.

Η "κόμπρα", όπως είναι το προσωνύμιό του στις τάξεις των φίλων της ομάδας, αποτελεί "γέννημα-θρέμμα" του Ερυθρού Αστέρα, καθώς αγωνίστηκε στις ακαδημίες του οργανισμού από μικρή ηλικία. Ο Ντόμπριτς μετακόμισε το 2013 στην FMP και το 2016 εντάχθηκε ξανά στους ερυθρόλευκους. Εκεί παρέμεινε μέχρι για επτά χρόνια μέχρι το 2023, όταν και πήρε μεταγραφή στη Βίρτους Μπολόνια.

Την περυσινή σεζόν μέτρησε 6.2 πόντους (52.9% στα δίποντα), 1.6 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ ανά 15.7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 23 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ κατέγραψε 4.7 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ ανά 13.4 λεπτά κατά μέσο όρο σε 28 παιχνίδια στην EuroLeague.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ