ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: Τέλος οι Χάνγκα, Τόμπκινς και Σμαρτ

Ερυθρός Αστέρας: Τέλος οι Χάνγκα, Τόμπκινς και Σμαρτ
ABA LEAGUE J.T.D./ DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας της ομάδας με τους Άνταμ Χάνγκα, Τρέι Τόμπκινς και Τζαβόντε Σμαρτ.

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τους Άνταμ Χάνγκα, Τρέι Τόμπκινς και Τζαβόντε Σμαρτ. Η ομάδα του Βελιγραδίου ευχαρίστησε τους παίκτες για την συνεισφορά τους και τους ευχήθηκε τα καλύτερα για την συνέχεια της πορείας τους.

Ο Άνταμ Χάνγκα αποκτήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα, το 2023 μετά την ολοκλήρωση δύο σεζόν με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 35χρονος φόργουορντ είχε μείνει εκτός στο τέλος της σεζόν λόγω τραυματισμού στο χέρι. Το όνομά του έχει συνδεθεί με την Μπανταλόνα ως ο επόμενος σταθμός της πορείας του. Ο ίδιος στην περυσινή σεζόν της EuroLeague μέτρησε 8 πόντους, 2.9 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 20 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο σε 26 αναμετρήσεις.

Παρελθόν αποτελούν και οι Τρέι Τόμπκινς και Τζαβόντε Σμαρτ οι οποίοι αποκτήθηκαν στις αρχές του 2024 από την ομάδα. Οι δύο Αμερικανοί έκλεισαν την σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα, σε μια χρονιά που οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το σερβικό πρωτάθλημα, την Αδριατική Λίγκα και το Κύπελλο.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΕΡΒΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ