ΑΡΗΣ

Έστειλε συμβόλαιο στον Κις

Έστειλε συμβόλαιο στον Κις
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης απέστειλε στον Μπίλι Κις το υπογεγραμμένο συμβόλαιο που του προτείνει και αναμένει την υπογραφή του.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έκανε ένα ακόμη βήμα για την απόκτηση του Μπίλι Κις αποστέλλοντάς του το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο και αναμένει την υπογραφή του.

Επιθυμία των ιθυνόντων της και του προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Αγγέλου είναι ο 35χρονος Αμερικανός γκαρντ να το επιστρέψει αν είναι δυνατόν και τις επόμενες ώρες.

Σε μία εξέλιξη που θα ισοδυναμεί με ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κις και συνάμα ακόμη και με δυνατότητα να αναχωρήσει από το Τέξας αύριο ώστε να βρίσκεται την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη.

Κάτι που κατ΄ επέκταση θα δώσει την δυνατότητα στον Αγγέλου να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Με την παρουσία του στην πρωτεύουσα της Αχαϊας ο Κις θα πάρει μία πρώτη γεύση από τον Άρη εν όψει του τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί όπως οριστικοποιήθηκε σήμερα πέντε μέρες μετά (σ.σ. το Σάββατο 24 Νοεμβρίου).

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Κις βάζει τέλος στην ενδεχόμενη απόκτηση του Τζερόμ Κόλεμαν και συνάμα ότι ο Τζέρεμι Χαντ θα αποτελέσει παρελθόν λογικά με την άφιξη του Αμερικανού γκαρντ στην Θεσσαλονίκη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ