ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Εθνική Αυστραλίας: Λήξη συναγερμού για τον Ντάντε Έξουμ, πήρε το ιατρικό "οκ" ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

Εθνική Αυστραλίας: Λήξη συναγερμού για τον Ντάντε Έξουμ, πήρε το ιατρικό "οκ" ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων
FIBA.BASKETBALL

Κανονικά θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 ο Ντάντε Έξουμ. Ο διεθνής Αυστραλός πήρε το ιατρικό "οκ" και θα βρεθεί στη Λιλ.

Λήξη συναγερμού στο στρατόπεδο της Εθνικής Αυστραλίας αναφορικά με τον Ντάντε Έξουμ, ο οποίος αναμένεται να είναι κανονικά διαθέσιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο παίκτης των Ντάλας Μάβερικς υπέστη εξάρθρωση δακτύλου στη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης της Αυστραλίας με τη Γαλλία και αυτό σκόρπισε ανησυχία. Ωστόσο, οι εξετάσεις που έκανε αργότερα έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάποιο κάταγμα, με αποτέλεσμα ο Έξουμ να παίρνει το ιατρικό "οκ" για να συμμετάσχει στο κορυφαίο αθλητικό event.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Έξουμ είχε 9 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ σε 6 παιχνίδια, ενώ στο MundoBasket 2023 μέτρησε 11 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, αποτελώντας βασικό στέλεχος των Μπούμερς.

Θυμίζουμε ότι η Αυστραλία βρίσκεται στο Group A των Ολυμπιακών Αγώνων μαζί με την Ελλάδα. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στην 3η αγωνιστική, δηλαδή στις 2 Αυγούστου στις 14:30 το μεσημέρι.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ