ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Δευτέρα, η μεγάλη μέρα για τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Εθνική Ελλάδας: Δευτέρα, η μεγάλη μέρα για τον Κώστα Αντετοκούνμπο
EUROKINISSI SPORTS

Η Δευτέρα 22 Ιουλίου είναι η κρίσιμη μέρα αναφορικά με τη συμμετοχή (ή μη) του Κώστα Αντετοκούνμπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μία μέρα έμεινε για να απαντηθεί το κρισιμότερο ερώτημα που αφορά στη σύνθεση της Εθνικής Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Κι αυτό γιατί τη Δευτέρα 22 Ιουλίου θα αποσαφηνιστεί πλήρως κι επισήμως η κατάσταση του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο διεθνής σέντερ, που παρέμεινε στα "πιτς" τις τελευταίες εβδομάδες λόγω προβλήματος στο γόνατο, θα εξεταστεί εκ νέου το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουλίου κι ακολούθως θα αποφασιστεί -από κοινού από τους γιατρούς της ΕΟΚ και του Παναθηναϊκού AKTOR- αν θα ενισχύσει τη "γαλανόλευκη" στο μεγάλο φετινό ραντεβού.

Ερωτηθείς άλλωστε για το θέμα, ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε στους δημοσιογράφους πριν από την τελευταία προπόνηση σε ελληνικό έδαφος: "Αύριο έχουν ένα meeting οι γιατροί του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας. Ο Κώστας θα εξεταστεί και κλινικά. Πρέπει να πάρουμε το ΟΚ στο 100% και από τις δύο πλευρές, γιατί αυτό είναι το σωστό. Πρώτα από τον Παναθηναϊκό και μετά από τον γιατρό της εθνικής ομάδας. Ήδη κάνει ασκήσεις. Ο Κώστας έχει τεράστιο ζήλο να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από εκεί και πέρα όμως, όσο ζήλο και να έχει ο παίκτης - το εκτιμάμε, το σεβόμαστε και δείχνει και τη νοοτροπία όχι μόνο του Κώστα, αλλά και όλων των παιδιών - πρέπει να πάρουμε το ιατρικό ΟΚ ότι είναι στο 100% έτοιμος για να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα".

Αναλυτικά το Depth Chart της Εθνικής

  • PG: Τόμας Γουόκαπ, Νικ Καλάθης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης.
  • SG: Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος.
  • SF: Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.
  • PF: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου, Νίκος Χουγκάζ.
  • C: Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο.
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ