ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αρχίζει τη Δευτέρα (03/06) προπονήσεις για να είναι έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αρχίζει τη Δευτέρα (03/06) προπονήσεις, πιθανότατα στο ΣΕΦ, για να είναι έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής στις 17 Ιουνίου.

Χαρμόσυνα νέα ήρθα δια στόματος του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Περιστερίου bwin με τον Ολυμπιακό ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα δώσει το παρών στο Προολυμπιακό Τουρνουά που διεξάγεται από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου στο ΣΕΦ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο "Greek Freak" θα αρχίσει τη Δευτέρα (03/06) προπονήσεις, πιθανότατα στο ΣΕΦ, για να είναι έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής στις 17 Ιουνίου.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης τέθηκε νοκ άουτ στις 10 Απριλίου με πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα στον αγώνα της κανονικής περιόδου με τους Μπόστον Σέλτικς, με συνέπεια να χάσει τα playoffs των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς, όπου τα "ελάφια" αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ