ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το φιλικό με την Πολωνία

Εθνική Ελλάδας: Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το φιλικό με την Πολωνία
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ/EUROKINISSI

Τέθηκαν προς διάθεση τα εισιτήρια για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Πολωνία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21/6, 20:00), ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά.

Η Εθνική ομάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς για το Προολυμπιακό τουρνουά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (2-7/7), εκεί που θα προσπαθήσει να προκριθεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η "γαλανόλευκη" θα αντιμετωπίσει την Πολωνία στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης στο ΣΕΦ την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 20.00 και η ΕΟΚ έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το πρώτο φιλικό τεστ της "επίσημης αγαπημένης".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Εθνική Ανδρών άρχισε την προετοιμασία της με τους διεθνείς να ενσωματώνονται σταδιακά σε αυτήν αυτές τις ημέρες. Το πρώτο αγωνιστικό τεστ η ελληνική ομάδα θα το δώσει την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 20.00 με αντίπαλο την Πολωνία.

Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ, όπου θα διεξαχθεί 2-7 Ιουλίου και το Προολυμπιακό Τουρνουά, εκεί όπου ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Παρίσι 2024.

Μπορείτε να κλείστε την δική σας θέση δίπλα στην επίσημη αγαπημένη από την πρώτη στιγμή και το πρώτο φιλικό με ένα «κλικ» από το σπίτι σας ΕΔΩ

Η ticket master είναι αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων των αγώνων των εθνικών ομάδων".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ