ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Εθνική Ισπανίας: Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Λορέντζο Μπράουν ενσωματώνονται στην προετοιμασία τη Δευτέρα (17/6)

Εθνική Ισπανίας: Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Λορέντζο Μπράουν ενσωματώνονται στην προετοιμασία τη Δευτέρα (17/6)
FIBA

Τη Δευτέρα (17/6) θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Ισπανίας ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ του Παναθηναϊκού AKTOR, ο Λορέντζο Μπράουν της Μακάμπι, οι Ρούντι Φερνάντεθ, Σέρχιο Γιουλ, Αλμπέρτο Αμπάλντε της Ρεάλ Μαδρίτη και οι NBAερ Σάντι Αλντάμα, Ουσμάν Γκαρούμπα.

Η Εθνική Ισπανίας έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Βαλένθια από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου. Το Σάββατο (15/6) ο Σέρτζιο Σκαριόλο έκανε, μάλιστα, τα πρώτα κοψίματα, εν αναμονή των παίκτων από το NBA και εκείνον που μόλις ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Ευρώπη.

Για την ακρίβεια "κόπηκαν" οι Σέρχι Γκαρθία, Φραν Γκιέρα, Ζοζέπ Πουέρτο και Έντγκαρ Βισέντο, ενώ τη Δευτέρα (17/6) αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις οι Σάντι Αλντάμα, Ουσμάν Γκαρούμπα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Λορέντζο Μπράουν, Αλμπέρτο Αμπάλντε, Ρούντι Φερνάντεθ και Σέρχιο Γιουλ.

Να θυμίσουμε πως ο Χουάντσο αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα από το Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ