DUBAI BC

Εθνική Κίνας: Επίσημα τέλος ο Τζόρτζεβιτς για να αναλάβει την Dubai BC

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε INTIME SPORTS

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ηγεσία του πάγκου της Εθνικής Κίνας και οδεύει προς την Dubai BC. Δείτε την ανάρτηση του Σέρβου τεχνικού.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποχώρησε επίσημα από την ηγεσία του πάγκου της Εθνικής Κίνας. Ο Σέρβος τεχνικός πραγματοποίησε μια ανάρτηση στο Twitter μέσα από την οποία ευχαρίστησε την ομοσπονδία και τον πρόεδρο της Γιάο Μινγκ, ενώ ευχήθηκε στο προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες τα καλύτερα για την συνέχεια.

Ο 56χρονος τεχνικός όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στο νεοσύστατο εγχείρημα της Dubai BC, καθώς προτεραιότητα των παραγόντων του οργανισμού είναι να βρεθεί ο ίδιος στο τιμόνι της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Τζόρτζεβιτς για το αντίο του στην Εθνική Κίνας : "Ευχαριστώ ειλικρινά την κινεζική Ομοσπονδία και τους όμορφους ανθρώπους τους οποίους γνώρισα και συνεργάστηκα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στους προπονητές, στον Γιάο Μινγκ και σε όλο το πλήρωμά του και φυσικά στην ομάδα, στους παίκτες. Πάμε Team China, ο Σέρβος αδερφός σας θα σας υποστηρίζει. Καλή τύχη."

TAGS DUBAI BC ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ