EUROBASKET 2022

Εθνική μπάσκετ - Παπανικολάου: "Δώσαμε μία υπόσχεση να παλέψουμε και πρέπει να την κρατήσουμε"

Εθνική μπάσκετ - Παπανικολάου: "Δώσαμε μία υπόσχεση να παλέψουμε και πρέπει να την κρατήσουμε"
INTIME

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε μετά από τη νίκη της Εσθονίας πως η Εθνική ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο κομμάτι του Eurobasket και τώρα πρέπει να ετοιμαστεί για τα ματς στην Γερμανία, όπου σύμφωνα με τον ίδιο είναι χωρίς επιστροφή.

Η Εθνική Ελλάδας έκανε το απόλυτο (5 στα 5) στα παιχνίδια της πρώτης φάσης του EuroBasket 2022 και σε συνδυασμό με το ωραίο μπάσκετ που έπαιξε θα ταξιδέψει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Γερμανία για τα νοκ-άουτ ματς, με τον Κώστα Παπανικολάου να ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά από τη νίκη επί της Εσθονίας (90-69) πως πλέον κάθε λεπτό μετράει και πως τα παιχνίδια δεν έχουν επιστροφή.

"Δεν υπάρχουν λόγια για τη στήριξη του κόσμου, δεν είναι η πρώτη χρονιά, πάντα είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Τους ευχαριστούμε και όσους είναι εδώ και όσους είναι εδώ και όσους είναι στην Ελλάδα και στέλνουν τη θετική τους ενέργεια.

Ελπίζουμε να τιμήσουμε τα εθνικά χρώματα και να τους κάνουμε υπερήφανους. Τελείωσε το πρώτο κομμάτι και τώρα αρχίζει ένα άλλο τουρνουά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη Γερμανία", δήλωσε αρχικά ο αρχηγός της "επίσημης αγαπημένης" και πρόσθεσε:

"Θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για άλλη μία μάχη. Κάθε λεπτό μετράει, κάθε λεπτό μετράει και πλέον κάθε παιχνίδι δεν έχει επιστροφή.

Χρωστάμε στους εαυτούς μας μία ακόμα καλή εμφάνιση και στους Έλληνες και σε όλο τον ελληνισμό. Αυτό μας ενδιαφέρει. Δώσαμε μία υπόσχεση να παλέψουμε και αυτή την υπόσχεση πρέπει να κρατήσουμε".

TAGS EUROBASKET 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ