EUROBASKET 2022

Εθνική μπάσκετ: Πώς μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια για τον προημιτελικό με τη Γερμανία

Έλληνες στην αναμέτρηση της Εθνικής με την Τσεχία
Έλληνες στην αναμέτρηση της Εθνικής με την Τσεχία INTIME SPORTS

Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον προημιτελικό του EuroBasket 2022 ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία (13/9, 21:30, ΕΡΤ1, LIVE SPORT24) και μπορεί να τα προμηθευτεί κάποιος μέσω διαδικτύου.

Η Εθνική αντιμετωπίζει τη Γερμανία την Τρίτη (13/9, 21:30, ΕΡΤ1, LIVE SPORT24) με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του EuroBasket 2022. Ήδη παρατηρείται χαμός από Έλληνες που θέλουν να βρεθούν στην Mercedes Benz Arena για να στηρίξουν την Επίσημη Αγαπημένη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι έχουν κυκλοφορήσει και μπορεί κάποιος να τα προμηθευτεί μέσω διαδικτύου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει αύριο (13/9, 21.30, ΕΡΤ) τη Γερμανία, στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ 2022. Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση έχουν ήδη κυκλοφορήσει και κάποιος μπορεί να τα προμηθευτεί μέσω διαδικτύου.

Το link μέσω του οποίου μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ, επιλέγοντας session tickets με τον κωδικό και πάλι GRE. Τα εισιτήρια ισχύουν για έναν αγώνα και κοστίζουν 79 και 89 ευρώ.

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας μέχρι τώρα και ελπίζουμε να παραμείνετε δίπλα στην Εθνική ομάδα και στη συνέχεια!"

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ