ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική ομάδα: Επισημοποιήθηκε το φιλικό με τη Σερβία στο Βελιγράδι πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Εθνική ομάδα: Επισημοποιήθηκε το φιλικό με τη Σερβία στο Βελιγράδι πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες
EUROKINISSI

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στο Βελιγράδι (22/7, 21:00) σε φιλική αναμέτρηση που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δυνατή πρόβα τζενεράλε για την Εθνική Ανδρών πριν ταξιδέψει στη Γαλλία και μπει στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων μετά από 16 χρόνια.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Σερβία το βράδυ της Δευτέρας 22/7 στις 21:00 σε φιλική αναμέτρηση στο Βελιγράδι και στην “Beogradska Arena”, πέντε ημέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ στη Λιλ (27/7), επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών. Η "γαλανόλευκη" θα ταξιδέψει για τη Σερβία το απόγευμα της Κυριακής 21/7 και την Τρίτη 23/7 θα αναχωρήσει απευθείας για τη Λιλ.

Την τελευταία φορά που είχαν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες ήταν στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Ελλάδα να μην καταφέρνει να φτάσει στη νίκη απέναντι στους Σέρβους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε πραγματοποιήσει εντυπωσιακή εμφάνιση σημειώνοντας 40 πόντους, με τον Νίκολα Γιόκιτς να σκοράρει 29 πόντους από την πλευρά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Ένας πολύ σημαντικός σταθμός προστίθεται στο ταξίδι της Εθνικής Ανδρών προς τη Γαλλία και τους Ολυμπιακούς αγώνες. Στο Βελιγράδι και τη “Beogradska Arena”, το βράδυ της Δευτέρας 22/7 (21.00), προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία, στην τελική πρόβα πριν την πρόκληση του μεγαλύτερου αθλητικού ραντεβού του πλανήτη.

Η Εθνική θα αναχωρήσει για τη Σερβία το απόγευμα της Κυριακής 21/7 και από εκεί, την επομένη του αγώνα θα ταξιδέψει κατευθείαν για τη Λιλ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕΡΒΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ