ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική ομάδα, η ευχή των Διαμαντίδη, Παπαλουκά στους διεθνείς: "Αξίζει η γενιά σας να χαρεί κάτι μεγάλο"

Εθνική ομάδα, η ευχή των Διαμαντίδη, Παπαλουκά στους διεθνείς: "Αξίζει η γενιά σας να χαρεί κάτι μεγάλο"
ΕΟΚ

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκαν στην σημερινή (26/6) προπόνηση της Εθνικής ομάδας και μίλησαν στους διεθνείς ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ, λέγοντάς τους ότι αξίζουν να χαρούν μία επιτυχία με τα γαλανόλευκα.

Η σημερινή (26/6) προπόνηση της Εθνικής ομάδας ήταν γεμάτη ευχάριστα μαντάτα. Το πρώτο καλό νέο ήταν η ενσωμάτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα. Το δεύτερο ήρθε με την παρουσία στην προπόνηση δύο ανθρώπων που έχουν σημαδέψει την γαλανόλευκη όσο λίγοι παίκτες.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Θοδωρή Παπαλουκά, που βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να μιλήσουν στους διεθνείς ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά (2-7/7), αλλά και για να βρεθούν ξανά με τους Βασίλη Σπανούλη, Νίκο Ζήση και Δήμο Ντικούδη, που δίνουν μονίμως το παρών.

Οι δύο θρύλοι του Ελληνικού μπάσκετ ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους διεθνείς, λέγοντάς τους μεταξύ άλλων: “Εχετε πετύχει πολλά με τις ομάδες σας, είσαστε όλοι παίκτες εγνωσμένης αξίας και αξίζει η γενιά σας να χαρεί κάτι μεγάλο και με την Εθνική ομάδα, τη μοναδική που ενώνει όλους τους Ελληνες”.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ