ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική ομάδα: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δίνει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο INTIME SPORTS

Μεγάλη προσπάθεια για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες καταβάλλει ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που παλεύει με τον χρόνο για να ξεπεράσει την κάκωση που υπέστη στον αριστερό επιγονατιδικό τένοντα.

Άτυχος στάθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο στην τρίτη ημέρα του Προολυμπιακού τουρνούα και στην αναμέτρηση με την Αίγυπτο, όταν αποκόμισε πρόβλημα στο αριστερό γόνατο και υπέστη κάκωση στον αριστερό επιγονατιδικό τένοντα.

Την ώρα που η Εθνική ομάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι διεθνείς ανεβάζουν και πάλι ρυθμούς για το τουρνουά σε Λιλ και Παρίσι, ο Έλληνας σέντερ καταβάλλει τη δική του μεγάλη μάχη για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να τεθεί στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη. Κι αυτό παρότι μέχρι πριν από λίγες μέρες έμοιαζε δεδομένο ότι δεν θα ταξιδέψει στη Γαλλία.

Ο Αντετοκούνμπο δεν είναι στην αποστολή της "επίσημης αγαπημένης" για το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο (16/7, 18:30), ωστόσο κάνει αγώνα δρόμου για να συμπεριληφθεί την κατάλληλη στιγμή στη δωδεκάδα για το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού. Κάτι που, τη δεδομένη χρονική στιγμή, θεωρείται πολύ δύσκολο, με τον σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR να δίνει μάχη με το χρόνο.

Σημειώνεται, φυσικά, ότι υπάρχει περιθώριο για αλλαγή στις αποστολές των ομάδων που έχουν καταχωρηθεί για τα Προολυμπιακά Τουρνουά ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ