ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική ομάδα: Δύσκολη η συμμετοχή του Κώστα Αντετοκούνμπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Εθνική ομάδα: Δύσκολη η συμμετοχή του Κώστα Αντετοκούνμπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες
INTIME SPORTS

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες για τη συμμετοχή του Κώστα Αντετοκούνμπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς ο Έλληνας σέντερ δεν θα είναι σε θέση να προετοιμαστεί μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ εν όψει του τουρνουά σε Λιλ και Παρίσι.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με την Αίγυπτο για την τρίτη ημέρα του Προολυμπιακού τουρνουά, καθώς αποκόμισε πρόβλημα στο αριστερό γόνατο και υπέστη κάκωση στον αριστερό επιγονατιδικό τένοντα.

Η Ελλάδα προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά η συμμετοχή του Κώστα Αντετοκούνμπο στην αποστολή για τη Λιλ και το Παρίσι δεν συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού δεν βρίσκεται σε θέση να ακολουθήσει στους κατάλληλους ρυθμούς την προετοιμασία της "επίσημης αγαπημένης" για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με αποτέλεσμα η ετοιμότητά του να κρίνεται ημέρα με την ημέρα και με την καταλυτική ημερομηνία για την οριστική δήλωση της αποστολής για τη Γαλλία να πλησιάζει.

Έτσι, ο Κώστας Αντετοκούνμπο πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του Βασίλη Σπανούλη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ σημειώνεται ότι υπάρχει περιθώριο για αλλαγή στις αποστολές των ομάδων που έχουν καταχωρηθεί για τα Προολυμπιακά Τουρνουά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ