EUROLEAGUE

Έτοιμα τα εισιτήρια για το Φάιναλ Φορ

Έτοιμα τα εισιτήρια για το Φάιναλ Φορ
Γιαννάκης INTIME SPORTS

Οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια για το F4, ενώ υπάρχουν λίγα ακόμη

Οι μέρες περνούν, το Φάιναλ Φορ πλησιάζει και όσοι έχουν σκοπό να βρεθούν στο Βερολίνο από την 1η ως την 3η Μαϊου κάνουν τις προετοιμασίες τους. Το βασικό, όμως, που έπρεπε να έχουν ήταν το εισιτήριο για τη μεγάλη διοργάνωση και πλέον μπορούν να το παραλάβουν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Παράλληλα με το μαγικό χαρτάκι, στα γραφεία της ΚΑΕ, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πάρουν και το ειδικά για την περίσταση τυπωμένο μπλουζάκι που έχει ετοιμάσει το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας, ενώ το γραφείο Τύπου έχει έτοιμη και μια ειδική έκδοση, ως οδηγό για το Φάιναλ Φορ.

Επίσης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει όλους τους φιλάθλους της ομάδας, ανεξαρτήτως εάν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή όχι, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων των 883 ευρώ (premium), 1000 ευρώ (σουίτες), 1089 ευρώ (premium hospitality) και 1200 ευρώ (floor seats) προς διάθεση από τα γραφεία της ΚΑΕ.

Για περισσότερες πληροφορείς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 210-41430511, το fax 210 4143053, ή το e-mail [email protected] καθώς και στα γραφεία της ΚΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Αγωνιστικά νέα

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του μετά τη νίκη και επί του Αμαρουσίου ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια σχεδόν με τέλειο τρόπο. Με μόλις μία ήττα και με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, η πορεία της ομάδας ως τώρα κρίνεται εξαιρετικά επιτυχημένη.

Ωστόσο, παίκτες και προπονητές δεν χαλαρώνουν, αφού ακολουθεί το πρώτο ματς για τα πλέι οφ με τον Κολοσσό Ρόδου, στο οποίο όπως όλα δείχνουν ο Γιαννάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Αντίθετα, ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε προπόνηση παρά το πρόβλημα που προέκυψε κατά τη διάρκεια του ματς με το Μαρούσι.












TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ