ΑΡΗΣ

Ετοιμάζεται για Νάουσα

Ετοιμάζεται για Νάουσα
Άρης ομαδική προπόνηση

Ο Άρης αναχωρεί τη Δευτέρα για τον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας, όπου θα κάνει την προετοιμασία του

Η συνάντηση μεταξύ παικτών και τεχνικού τιμ θα γίνει στο Αλεξάνδρειο και από εκεί θα επιβιβαστούν στο πούλμαν που θα τους μεταφέρει στο χωριό της Νάουσας. Εκεί θα παραμείνουν μέχρι τις 11 του μηνός και σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο Γκόρντον Χέρμπερτ με τους συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ, θα έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν πολύ με τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας, τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, όσο και μέσα στο γήπεδο.
Ο Καναδός κόουτς του Άρη αναμένεται να έχει τους περισσότερους παίκτες στην διάθεση του από την πρώτη κιόλας μέρας του βασικού σταδίου προετοιμασίας, γεγονός που διευκολύνει κατά πολύ το έργο του. Μοναδικοί που θα μεταβούν μεμονωμένα θα είναι οι Ρέισον Τέρι, Τερέλ Καστλ και Δημήτρης Καραδολάμης.

Ο Καραδολάμης που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία αναμένεται να πάρει ειδική άδεια την προσεχή Τρίτη (04/09) και θα μεταβεί απευθείας στον Άγιο Νικόλαο, όπως και ο Καστλ που αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να αφιχθεί την ίδια μέρα στην Θεσσαλονίκη.

Το σημερινό πρόγραμμα του Άρη περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Το πρωί οι παίκτες του Άρη έτρεξαν αρκετά χιλιόμετρα στο βοηθητικό γήπεδο που υπάρχει δίπλα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και το απόγευμα προπονήθηκαν στο παρκέ του Αλεξανδρείου παρόντος του Τζερεμάια Μάσεϊ.

Πήρε την βίζα ο Τέρι

Τις ετοιμασίες του για το υπέρ ατλαντικό ταξίδι που θα τον φέρει στην Θεσσαλονίκη άρχισε ο Ρέισον Τέρι. Σήμερα ο 23χρονος φόργουορντ παρέλαβε την βίζα του και αύριο πρόκειται να αναχωρήσει αεροπορικώς από το Σάρλοτ των ΗΠΑ για το Μόναχο και από εκεί για το αεροδρόμιο «Μακεδονία», στο οποίο εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά θα φτάσει την Δευτέρα (03/09) στις 13:35.

Ο απόφοιτος του Νορθ Καρολάινα θα περάσει την ίδια μέρα από ιατρικά τεστ, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει και αυτός το δρομολόγιο για τον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας, προκειμένου να συναντήσει εκεί την υπόλοιπη ομάδα του Άρη και να τεθεί στην διάθεση του Γκόρντον Χέρμπερτ.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ