ΑΡΗΣ

Ετοιμάζεται για προσφυγή ο Ηλιάδης

Ετοιμάζεται για προσφυγή ο Ηλιάδης
Ο Σάββας Ηλιάδης

Δεν υπήρξε επικοινωνία το προηγούμενο διήμερο μεταξύ Τζεβελάκη και Ηλιάδη, με τον τελευταίο να ετοιμάζεται για προσφυγή

Η πλευρά του Ηλιάδη είχε αποστείλει στο ξεκίνημα της περασμένης εβδομάδας εξώδικο στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης με το οποίο ενημέρωνε πως αν δεν υπήρχε κάποια επικοινωνία μαζί του θα προχωρούσε άμεσα σε κατάθεση προσφυγής. Κίνηση με την οποία ήθελε να διασφαλίσει το ποσό των 90.000 ευρώ που του οφείλονταν από την περσινή χρονιά.
Η επικοινωνία έγινε προχθές το μεσημέρι – της Τετάρτης (11/11) – από πλευράς του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Θανάση Τζεβελέκη όπου υπήρξε διαβεβαίωση πως στο διήμερο που θα ακολουθούσε θα υπήρχε νέα για το πώς θα τακτοποιούταν η εκκρεμότητα που συνεχίζει να υπάρχει απέναντι στον Ηλιάδη.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε μέχρι σήμερα το μεσημέρι με αποτέλεσμα η πλευρά του Έλληνα γκαρντ να δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής για να διασφαλίσει το ποσό των 90.000 ευρώ.

Φιλικό με την Καβάλα

Φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Ε.Κ. Καβάλας θα δώσει ο Άρης αύριο Σάββατο (14/11) στις 14:30, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Η φιλική αναμέτρηση κλείστηκε έπειτα από την αναβολή της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων του ΠΣΑΚ και όπως συμφωνήθηκε θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Οριστικά 16:30 με Μαρούσι (18/11)

Εν τω μεταξύ σήμερα τροποποιήθηκε η ώρα έναρξης του νοκ άουτ προημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Άρη και το Μαρούσι, ο οποίος τελικά θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (18/11) στις 16:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Η αναμέτρηση, που θα είναι νοκ άουτ, είχε οριστεί από την Ε.Ο.Κ. για τις 14:30, αλλά μετατέθηκε κατά δύο ώρες έπειτα από σχετική επιθυμία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και με την σύμφωνη γνώμη της ομάδας του Αμαρουσίου.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα (13/11), τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Άρη με το Μαρούσι, που θα γίνει την Τετάρτη (18/11) και ώρα 16:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Υπενθυμίζεται ότι για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας δεν ισχύουν εισιτήρια διαρκείας σε καμία Θύρα του σταδίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με το Μαρούσι:

ΘΥΡΑ 1, ΘΥΡΑ 2-3, ΘΥΡΑ 4: 15 ευρώ
ΘΥΡΑ 5-6, ΘΥΡΑ 7, ΘΥΡΑ 8-9, ΘΥΡΑ 10: 10 ευρώ

* Τα εισιτήρια στο "πέταλο" (Θύρες 5-6) διατίθενται αποκλειστικά από τους Συνδέσμους Φίλων Άρη
* Για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, διατίθενται εισιτήρια των 5 ευρώ.




























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ