ΑΡΗΣ

Ετοιμάζεται με Ουόλς για Άλμπα

Ετοιμάζεται με Ουόλς για Άλμπα
Μπλατ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ετοιμάζει την ομάδα του και τον... Ματ Ουόλς για το παιχνίδι απέναντι στην Άλμπα

Ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός του Άρη είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του την Πέμπτη, επομένη της νίκης επί του Ηλυσιακού για το πρωτάθλημα που έγινε υπό το βλέμμα του Ουόλς και από την Παρασκευή ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία για την συνάντηση της Τρίτης.
Αυτή με την Άλμπα Βερολίνου για την 4η αγωνιστική του ομίλου στα πλαίσια της φάσης του ΤΟΡ 16 του Eurocup δύο εβδομάδες μετά την νίκη με 65-63 στην O2 Arena της γερμανικής ομάδας που κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του Άρη για πρόκρισή τους την επόμενη φάση του θεσμού.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ωστόσο αν και υπάρχει αισιοδοξία συνάμα τηρείται και στάση αναμονής για την εξασφάλιση της κάρτας του Ουόλς από την Σλοβένικη ομοσπονδία ελέω της παρουσίας του στην Ολίμπια Λουμπλιάνας στην Ελληνική κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.

Την τελευταία μέρα για αλλαγή στην φάση αυτή που βρίσκεται το Eurocup που είναι και η τελευταία που έχει δικαίωμα να κάνει ο Άρης. Κι όσο για το γιατί; Πολύ απλά για τον λόγο ότι θα αποτελέσει από την στιγμή που θα αποκτηθεί το 20ο και συνάμα τελευταίο συμβόλαιο που δικαιούται κάθε ομάδα.

Από εκεί και πέρα κι ενώ ο Ουόλς αρχίζει να εξοικειώνεται με τα συστήματα του Μπλατ ο τεχνικός του Άρη μετά την χθεσινή βραδινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο (21:00) είχε προγραμματίσει για σήμερα διπλή πρωί (11:00) και βράδυ εκ νέου στις 21:00 ώστε το σύνολό του να προσαρμόζεται στην ώρα της συνάντησης της Τρίτης.

Στα ευχάριστα για τον ίδιο είναι ότι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να αντιμετωπίσει με τους Άαρον Μάιλς και Τζέρεμι Ρίτσαρτσον να ξεπερνούνε τις ενοχλήσεις του κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ετοιμοπόλεμοι για την συνάντηση της Τρίτης με την Άλμπα Βερολίνου.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ