ΠΑΟΚ

Έτοιμοι για το Αλεξάνδρειο

Έτοιμοι για το Αλεξάνδρειο
Πάρκερ-Χαριτόπουλος-Βεργίνης

Χαριτόπουλος, Βεργίνης και Πάρκερ μίλησαν για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη

Πάρκερ: " Είμαστε σε καλό δρόμο"

Το καταπληκτικό παιχνίδι του πρώτου γύρου, με τις δύο παρατάσεις, το εκπληκτικό θέαμα και τις ατέλειωτες συγκινήσεις είναι ακόμη στο μυαλό των παικτών, αλλά η μάχη του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο είναι αυτό που τους ενδιαφέρει.

" Προσπαθούμε να βρούμε το ρυθμό μας. Δουλέψαμε πολύ σκληρά τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Είχαμε καθημερινά δυνατές προπονήσεις και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Το ρεπό για τις γιορτές του Πάσχα μας έδωσε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε και να επανέλθουμε με μεγαλύτερη διάθεση στις προπονήσεις", υποστηρίζει ο Τζέισον Πάρκερ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

" Η αναμέτρηση του πρώτου γύρου με τον Άρη, ήταν πραγματική συγκλονιστική. Πλέον έχω καταλάβει τη σημασία αυτού του αγώνα για τους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης. Το γεγονός ότι ο αγώνας του Σαββάτου θα γίνει παρουσία του κόσμου είναι πολύ ευχάριστο για όλους τους παίκτες που χαίρονται όταν παίζουν με γεμάτες κερκίδες. Έχουμε καλή ψυχολογία, έχουμε προετοιμαστεί για το σημαντικό αυτό ντέρμπι και θα παλέψουμε για τη νίκη".

Χαριτόπουλος: " Θα παλέψουμε"

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος θα βρεθεί για δεύτερη φορά αντίπαλος με την πρώην ομάδα του τον Άρη... Η περίπτωσή του δεν είναι μοναδική στα χρονικά, αλλά έχει ενδιαφέρον.

" Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά. Έχουμε νέο προπονητή και πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να αφομοιώσουμε την αγωνιστική φιλοσοφία αλλά και να δουλέψουμε πάνω σε νέα συστήματα. Σίγουρα το διάστημα δεν ήταν αρκετό ωστόσο πιστεύω ότι έχουμε κάνει σημαντικά βήματα. Θέλω να πιστεύω ότι η εικόνα που θα παρουσιάσουμε το Σάββατο μέσα στο γήπεδο θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στον Μακεδονικό και την Ολύμπια".

" Παραδοσιακά οι αναμετρήσεις με τον Άρη προσφέρουν συγκινήσεις στους φιλάθλους. Έχουν μεγάλη σημασία για τους οπαδούς των δύο ομάδων αλλά και για εμάς τους παίκτες. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Λόγω έδρας ο Άρης έχει ένα προβάδισμα, αλλά εμείς θα παλέψουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, τη νίκη".

Βεργίνης: " Μας ωφέλησε"

Ο Δημήτρης Βεργίνης θεωρεί ότι η διακοπή ωφέλησε τον ΠΑΟΚ και δηλώνει αισιόδοξος για το παιχνίδι του Σαββάτου: " Πιστεύω ότι μας ωφέλησε η διακοπή του πρωταθλήματος. Είχαμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε πιο μεθοδικά με το νέο μας προπονητή και σε πολλούς τομείς. Ο κ. Αλεξανδρής όλο αυτό το διάστημα δούλεψε και δουλεύει με τους νέους παίκτες και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για όλα εμάς να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας".

" Η ψυχολογία μας έχει αλλάξει, έχουμε κάνει μία καλή προετοιμασία και θα πάμε στο Παλέ για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η παρουσία των οπαδών αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για μένα και τους συμπαίκτες μου, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".













TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ