EUROLEAGUE

Έτοιμος για τους Καταλανούς

Έτοιμος για τους Καταλανούς
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Μπαρτσελόνα και οι Πειραιώτες δηλώνουν έτοιμοι ώστε να πάρουν τη νίκη. Εκτός ο Αγραβάνης. Δείτε τα βίντεο από την προπόνηση της ομάδας στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Πέμπτης (16/1, 21:00, Novasports2) κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την οποία οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν για την τρίτη αγωνιστική του TOP-16. Οι κερκίδες του ΣΕΦ θα είναι κατάμεστες, καθώς τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Οι Πειραιώτες δηλώνουν έτοιμοι τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά για το παιχνίδι και ζητούμενο τους είναι να μπουν δυνατά στην αναμέτρηση από το πρώτο λεπτό, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, όπως έκαναν στο ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους, ώστε να πάρουν μία νίκη. "Εφόσον κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση", αναφέρουν στο στρατόπεδο των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα δίχως τους τραυματίες Έισι Λο (είναι στην Αμερική για το τραυματισμένο του γόνατο), Μπρεντ Πέτγουεϊ (ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή ώστε να ξεπεράσει την κήλη στη μέση του) και Δημήτρη Αγραβάνη (δερματικό πρόβλημα στο πόδι), οι οποίοι και δεν προπονούνται τις τελευταίες μέρες μαζί με την ομάδα λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Οι Πειραιώτες έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα τόσο για το ενδεχόμενο που δεν αγωνιστεί στο ματς ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, όσο και με την λογική πως θα παίξει, ενώ στην αναμέτρηση είναι δεδομένο πως θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής ο Μίρζα Μπέγκιτς, αναλαμβάνοντας το μαρκάρισμα του υψηλόσωμου σέντερ, Άντε Τόμιτς.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν θέμα στην θέση "4", καθώς πέρα το ότι έχει τεθεί νοκ-άουτ από την αναμέτρηση ο Μπρεντ Πέτγουεί, συν το γεγονός πως δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής στο TOP-16 ο Τζαμάριο Μουν, δεν θα λάβει μέρος στο ματς ούτε και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Το "βάρος" στο πόστο του πάουερ-φόργουορντ αυξάνεται για τον Γιώργο Πρίντεζη, με τον Στράτο Περπέρογλου να καλείται για ακόμη μία φορά να βοηθήσει στο "4".

Η πιθανή δωδεκάδα για την αναμέτρηση: Ντάνστον, Σπανούλης, Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Σλούκας, Κόλινς, Σίμονς, Λοτζέσκι, Μπέγκιτς, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Κατσίβελης.

Δείτε τα βίντεο από την προπόνηση στο ΣΕΦ:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ