ΠΑΟΚ

Έτοιμος να ζήσει για πρώτη φορά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης, είναι ο Λάζαρος Αγαδάκος, που περιμένει εναγωνίως

Έτοιμος να ζήσει για πρώτη φορά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης, είναι ο Λάζαρος Αγαδάκος, που περιμένει εναγωνίως
Αγαδάκος

Όλοι θέλουν να ζήσουν από κοντά τη μοναδικότητα που έχουν πάντα οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Άρη, ειδικά όσοι θα είναι πρωτάρηδες με κάτι ανάλογο να ισχύει και με τον Λάζαρο Αγαδάκο.

Το El Clasico της Θεσσαλονίκης έχει γράψει ιστορία και ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ, έχοντας την εμπειρία από την συμμετοχή σε ντέρμπι Παναθηναϊκός–Ολυμπιακός, αλλά όντας πρωτάρης στο μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη υποστηρίζει ότι: " Όλοι θέλουν να παίξουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια είναι και για τον κόσμο, τον οποίο θέλουμε κοντά μας, θέλουμε να έρθει στο γήπεδο γιατί μας βοηθά και μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη από την παρουσία τους".

Το ενδιαφέρον του αγώνα αναμένεται να είναι μεγάλο, καθώς όπως εξηγεί ο Λάζαρος Αγαδάκος: " Οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, αλλά εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και δεν φοβόμαστε".

Συνεργασία με JET OIL
Αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα είναι και φέτος η εταιρία JET OIL. Μέχρι το τέλος της σεζόν 2006-07 η JET OIL θα διαφημίζεται ως χορηγός στη φανέλα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Κοντά στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα είναι και ο γνωστός επιχειρηματίας και αρωγός του ΠΑΟΚ επί πολλά χρόνια Αριστοτέλης Μπιτσιάνης, με την παροχή της ενδυμασίας στους προπονητές και όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Η εταιρία Aristoteli Bitsiani είναι υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2006-07.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ