ΑΡΗΣ

Έτοιμος ο Άρης για το 1-0 επί της ΑΕΚ

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (18/5, 19:30) κόντρα στην ΑΕΚ. Χωρίς προβλήματα η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, η οποία θέλει να κάνει το 1-0, αλλά και να τερματίσει στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Ο Άρης φέτος έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν, έχει σημειώσει μεγάλες νίκες, έχει παίξει ωραίο μπάσκετ και όλες οι μεταγραφικές κινήσεις των ξένων παικτών της αποδείχτηκαν πετυχημένες, με την ομάδα να βγάζει υγεία εντός και εκτός παρκέ.

Οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν να ολοκληρώσουν την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τερματίζοντας στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να αξιοποιήσουν το πλεονέκτημα έδρας τους, αλλά και την καλή παράδοση που έχουν φέτος κόντρα στην ΑΕΚ, έχοντας την νικήσει δύο φορές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της έχοντας ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες της, με εξαίρεση τον Τζαμέλ Χάγκινς, ο οποίος εδώ και μέρες έχει τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ