ΑΡΗΣ

Έτοιμος ο Ρίτσαρτσον

Έτοιμος ο Ρίτσαρτσον
Κλαρκ

O Αντρέα Ματσόν όπως όλα δείχνουν θα προφυλάξει τον Κίκι Κλαρκ εν όψει των παιχνιδιών με το Μαρούσι

Ο Κλαρκ υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του ώμου του όπου ταλαιπωρείται από μία κάκωση και όπως όλα δείχνουν ο Ιταλός τεχνικός του Άρη δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του. Άλλωστε και ο Αμερικανός πλέι μέικερ του Άρη δείχνει να έχει το μυαλό του εκεί λέγοντας: Είμαι καλύτερα και θα είμαι έτοιμος στα παιχνίδια με το Μαρούσι.

Κι όσο για τον Ρίτσαρτσον; Ο Αμερικανός σμολ φόργουρντ δείχνει από το πρωί να έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί χθες κόντρα στην Ακαντέμικ και πλέον να είναι στο χέρι του Ματσόν για το αν θα τον χρησιμοποιήσει κόντρα στον Πανελλήνιο.

Κατά τα άλλα κι όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι πως σχολίασε ο Νίκος Χατζηβρέττας το γεγονός ότι σύμφωνα με την εικόνα του χθεσινού φιλικού παιχνιδιού θα κληθεί να σηκώσει το επιθετικό βάρος του φετινού Άρη; Δεν έχει σημασία ποιος βάζει τους πόντους. Σημασία έχει να γίνεται καλή ομαδική δουλειά και να μπορεί η ομάδα να κερδίζει, ενώ για τις απουσίες που υπάρχουν σχολίασε: " Θα ήταν καλό να ήμασταν όλοι μαζί, αλλά οι απουσίες δεν μας βοηθούν και είναι πρόβλημα ότι δεν έχουμε κάνει ένα παιχνίδι όλοι μαζί σαν ομάδα για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε συνοχή".

Από την πλευρά του ο Κουίντον Ντέι που χθες έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη δεν έκρυψε ότι: Έπρεπε να βγάλω λίγο το άγχος μου αν και ένιωσα πιο άνετα όσο κυλούσε η ώρα μέσα στο παρκέ, ενώ όσον αφορά τα παιχνίδια που πλησιάζουν με το Μαρούσι ο Αμερικανός εξέφρασε την αισιοδοξία του λέγοντας: Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι και οφείλουμε να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ