EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022, Φινλανδία - Κροατία: Οι καλύτερες στιγμές του συγκλονιστικού Μάρκανεν που έσπασε τα ρεκόρ με 43 πόντους

EuroBasket 2022, Φινλανδία - Κροατία: Οι καλύτερες στιγμές του συγκλονιστικού Μάρκανεν που έσπασε τα ρεκόρ με 43 πόντους
FIBA

Ο Λάουρι Μάρκανεν ήταν μία ομάδα μόνος του απέναντι στους Κροάτες και με -- πόντους οδήγησε την Φινλανδία στη νίκη, ενώ έγινε ο Φινλανδός με τους περισσότερους πόντους σε μεγάλη διοργάνωση. Δείτε τις καλύτερές του στιγμές από το ματς.

Και τι δεν έκανε ο Λάουρι Μάρκανεν στη νίκη της Φινλανδίας επί της Κροατίας! Ο Φινλανδός σούπερ σταρ του ΝΒΑ έκανε τα πάντα για την ομάδα του απέναντι στην Κροατία, χαρίζοντάς την τη νίκη και την πρόκριση στους "8" του EuroBasket 2022.

Ο νέος παίκτης των Γιούτα Τζαζ πέτυχε νέο ρεκόρ και έγινε ο Φινλανδός με τους περισσότερους πόντους σε ένα ματς σε σε μεγάλη διοργάνωση (EuroBasket, Παγκόσμιο Κύπελλο, Ολυμπιακοί Αγώνες).

Ο Μάρκανεν σκόραρε 43 πόντους απέναντι στην Κροατία έχοντας 17/23 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 3/4 βολές, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και κανένα λάθος σε συνολικά 32'22'' που αγωνίστηκε.

Μάλιστα το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε ο ίδιος με 34 πόντους ενώ πριν από αυτό ο Μάρτι Λίμο είχε σκοράρει 33 πόντους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1964. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, Κόπονεν και Χαφ είχαν από 23 πόντους.

Δείτε τις καλύτερές του στιγμές από την 43αρα του απέναντι στην Κροατία:

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ