EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022, Σρούντερ: "Κάναμε το μπάσκετ πιο σέξι στη Γερμανία, μας είχαν για 9η ή 10η θέση"

EuroBasket 2022, Σρούντερ: "Κάναμε το μπάσκετ πιο σέξι στη Γερμανία, μας είχαν για 9η ή 10η θέση"
FIBA

Για την υποτίμηση που αισθάνθηκε όταν έβλεπε τη Γερμανία χαμηλά στα power rankings μίλησε ο Ντένις Σρούντερ, αμέσως μετά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο EuroBasket 2022.

Με 22.1 πόντους και 7.1 ασίστ ανά αγώνα, ο Ντένις Σρούντερ ήταν ο ηγέτης της Γερμανίας στο EuroBasket 2022 και αυτός που την οδήγησε στην τρίτη θέση της διοργάνωσης. Ο παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς εκπροσώπησε την ομάδα του στη συνέντευξη Τύπου και εξήγησε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έκαναν το μπάσκετ λίγο πιο σέξι στην πατρίδα τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντένις Σρούντερ:

"Η ομοσπονδία είχε βάλει τον στόχο μαζί με τον προπονητή. Αυτόν τον στόχο είχε και η ομάδα όλη. Δουλέψαμε σκληρά γι' αυτό και το συναίσθημα είναι απίθανο. Είμαστε τρίτοι στην Ευρώπη. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αυτό θιέλαμε από την πρώτη στιγμή της προετοιμασίας.

Έχουμε πολλή ποιότητα σε αυτά τα αποδυτήρια, παίκτες από το NBA και από τη EuroLeague. Όλοι αυτοί είναι φίλοι μου. Νομίζω πως έχουμε πολλές δυνατότητες για τα επόμενα τρία-τέσσερα χρόνια, μέχρι ο Βάγκνερ να πάρει τη σκυτάλη. Είναι σπουδαίος χαρακτήρας και άνθρωπος, όλοι σε αυτά τα αποδυτήρια είναι σπουδαίοι και γνωρίζουν τον ρόλο τους. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να είναι επιτυχημένοι, αν συνεχίσουμε να το κάνουμε, θα τα καταφέρνουμε.

Ελπίζω αυτή η επιτυχία να μεγαλώσει το μπάσκετ στη Γερμανία. Βελτιωνόμαστε κάθε χρόνο, όμως το να έχεις το EuroBasket στη χώρα σου, τον κόσμο στο πλευρό σου... Κάναμε το μπάσκετ λίγο πιο σέξι, όμως πρέπει να συνεχίσουμε τα βήματα προς τα εμπρός. Ήταν ένα καλό τουρνουά για το γερμανικό μπάσκετ. Μας είχαν στην 9η ή στη 10η θέση στα power rankings, αλλά είμαι εντάξει. Μείναμε μαζί, προπονηθήκαμε και η χημεία μας ήταν σπουδαία. Πετύχαμε κάτι και θέλουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι".

Το SPORT24 βρίσκεται εκεί όπου χτυπά η καρδιά του EuroBasket. Σύμμαχος της αποστολής σε Μιλάνο και Βερολίνο είναι η Stoiximan, με πολλές επιλογές και δεκάδες ειδικά στοιχήματα για την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση.


TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ