EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022: Το -41 από τη Γαλλία γύρισε την Πολωνία πίσω στο '87

EuroBasket 2022: Το -41 από τη Γαλλία γύρισε την Πολωνία πίσω στο '87
FIBA

Η Πολωνία είδε το όνειρο του ημιτελικού του EuroBasket 2022 να εξελίσσεται σε εφιάλτη, με το -41 να αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη ήττα σε νοκ άουτ της διοργάνωσης. Η πρώτη; Είχε για θύμα πάλι την Πολωνία!

Από τον απόλυτο θρίαμβο επί της Σλοβενίας στην απόλυτη κατάρρευση κόντρα στη Γαλλία. Η Πολωνία συνετρίβη στον πρώτο ημιτελικό του EuroBasket 2022, ούσα αδύναμη να διεκδικήσει το οτιδήποτε στη διάρκεια του αγώνα -ήδη από το πρώτο μέρος.

Κι αν η Πολωνία έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσει ένα μετάλλιο (στον μικρό τελικό της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου), ο αγώνας με τη Γαλλία θα μείνει στην ιστορία για πολλούς (αρνητικούς) λόγους για την ομάδα του Ιγκόρ Μίλιτσιτς.

Ο σημαντικότερος όλων αφορά στο -41 της ήττας. Βλέπετε, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σε έκταση διαφορά σε νοκ άουτ παιχνίδι της διοργάνωσης. Για να συναντήσουμε κάτι χειρότερο από αυτό, θα πρέπει να πάμε πίσω στο EuroBasket 1987 (αυτό της Αθήνας), όταν η Πολωνία είχε ηττηθεί με -47 (128-81) από την Γιουγκοσλαβία στα προημιτελικά.

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ