EUROBASKET

EuroBasket 2025: Τα πακέτα εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας

EuroBasket 2025: Τα πακέτα εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας
PRINTSCREEN FIBA.BASKETBALL

Διαβάστε λεπτομέρειες για τα πακέτα εισιτηρίων που αφορούν τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας εφόσον προκριθεί στο EuroBasket 2025 που θα φιλοξενηθεί στην Κύπρο.

Το EuroBasket 2025 θα διοργανωθεί από την Κύπρο, τη Λετονία, τη Φινλανδία και την Πολωνία και εφόσον η Εθνική Ελλάδας τσεκάρει το εισιτήριό της για το τουρνουά, θα αγωνιστεί στη Λεμεσό.

Διαβάστε λεπτομέρειες σχετικά με τα πατκέτα εισιτηρίων που αφορούν τους αγώνες της γαλανόλευκης σε περίπτωση εξασφάλισης της πρόκρισης στη διοργάνωση.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

"Στην Κύπρο θα αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδας για το Ευρωμπάσκετ 2025!

Τριάντα χρόνια μετά το Ευρωμπάσκετ 1995 που διεξήχθη στην Αθήνα και μόλις για τρίτη φορά στην ιστορία μετά και το 1987, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ θα διεξαχθεί και πάλι σε ελληνόφωνο έδαφος και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2025 στη Λεμεσό, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου!

Το 42ο Ευρωμπάσκετ της FIBA θα συνδιοργανωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι από τέσσερις χώρες, Κύπρο, Λετονία, Φινλανδία και Πολωνία, με έναν όμιλο των έξι ομάδων να διεξάγεται σε κάθε χώρα και την τελική φάση στη Ρίγα της Λετονίας.

Για πρώτη φορά η Μεγαλόνησος θα διοργανώσει τελική φάση Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, σε οποιοδήποτε άθλημα, με το FIBAEuroBasket 2025 να αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει ποτέ η Κύπρος. Και για να επιτευχθεί, πέραν από την αθλητική και η εμπορική επιτυχία της διοργάνωσης, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ) και η Οργανωτική Επιτροπή, συμφώνησαν με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), για να αποτελέσει η Εθνική Ελλάδας, τη «συνεργαζόμενη ομοσπονδία» και να συμπεριληφθεί στον όμιλο της Κύπρου άνευ κλήρωσης. Πρόκειται για μια διαδικασία που υιοθέτησε τα τελευταία χρόνια η FIBA στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στα Ευρωμπάσκετ.

Αυτό σημαίνει πως εφόσον η «γαλανόλευκη» προκριθεί στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ (κάτι που αναμένεται να συμβεί από το επόμενο κιόλας παράθυρο των προκριματικών, σ’ ένα μήνα, μετά το 2/2 του πρώτου παραθύρου), τότε η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα δώσει και τα πέντε παιχνίδια της για τον όμιλο του Ευρωμπάσκετ επί κυπριακού εδάφους.

Οι δεκαπέντε αγώνες του Γ’ Ομίλου του FIBAEuroBasket 2025 (ανάμεσα τους και οι πέντε της Ελλάδας), θα διεξαχθούν στην κλειστή αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανακαίνιση, με τα έργα μεταξύ άλλων να αυξάνουν τη χωρητικότητα στους 8000 θεατές.

Ήδη οι Κύπριοι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο 2024 τη διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων της τελικής φάσης. Έτσι, όσοι Έλληνες φίλαθλοι θέλουν να δουν πέντε αγώνες της Εθνικής και να το συνδυάσουν με μια εβδομάδα στην παραλιακή και καλοκαιρινή Λεμεσό, την ομορφότερη πόλη της Κύπρου, μπορούν να κλείσουν από τώρα τα εισιτήρια τους!

Να σημειωθεί ότι στη διάθεση του κοινού βρίσκεται αυτή την περίοδο το πακέτο εισιτηρίων «Team Partner country Ticket», που αφορά την Εθνική Ελλάδας.

Τα εισιτήρια πωλούνται μέσω της more.com, στο πιο κάτω link: https://www.more.com/en/tickets/sports/fiba-eurobasket-2025/

Το πακέτο εισιτηρίων “Team Partner country” χωρίζεται με τη σειρά του σε τρία διαφορετικά είδη. Τα πακέτα και με τους πέντε αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, καθώς και σε πακέτα για δύο και τρεις αγώνες, με προκαθορισμένες τις ημερομηνίες.

Συγκεκριμένα, το “Team Ticket για δύο αγώνες” αφορά τις ημερομηνίες 30 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου και το “Team Ticket για τρεις αγώνες”, τις 28 και 31 Αυγούστου και 4 Σεπτεμβρίου.

Για το πακέτο και των πέντε αγώνων του Partner country Ticket, που αφορά την Εθνική Ελλάδας, το κόστος ξεκινά από τα 180 ευρώ και ανεβαίνει μέχρι τα 490 ευρώ. Για το πακέτο των τριών αγώνων (28/8, 31/8, 4/9) ξεκινά από τα 120 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 330 ευρώ και για το πακέτο των δύο παιχνιδιών (30/8, 2/9) από 80 ευρώ μέχρι 220 ευρώ, ανάλογα με τη θέση στην αρένα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια, καθώς και τις τιμές ανά θέση, μπορείτε να μπείτε στο πιο κάτω link: https://www.more.com/en/tickets/sports/fiba-eurobasket-2025/

Λεπτομέρειες εισιτηρίων

Όσοι φίλαθλοι πάρουν από τώρα τα εισιτήρια τους, αλλά δεν θα μπορέσουν τελικά να παρευρεθούν στους αγώνες το ερχόμενο καλοκαίρι, θα μπορούν να μεταπωλούν τα εισιτήρια τους, στην ονομαστική τους αξία, με μικρή χρέωση της υπηρεσίας, μέσω της σελίδας “fan to fan marketplace” της more.com, και δεδομένου ότι θα έχουν πωληθεί όλα τα εισιτήρια".

TAGS EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ