EUROBASKET

EuroBasket U20: Το Ισραήλ αντίπαλος της Εθνικής Νέων στην νοκ-άουτ φάση

EuroBasket U20: Το Ισραήλ αντίπαλος της Εθνικής Νέων στην νοκ-άουτ φάση
FIBA BASKETBALL

Το Ισραήλ θα βρεθεί στον δρόμο της Εθνικής Νέων Ανδρών στην νοκ-άουτ φάση των 16 του EuroBasket U20, όπως προέκυψε μετά από την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.

Το Ισραήλ θα αντιμετωπίσει η Εθνική Νέων στη νοκ-άουτ φάση των 16 του EuroBasket U20.

Οι Ισραηλινοί τερμάτισαν στην πρώτη θέση του Group B, παρά από την ήττα τους από τη Γερμανία με 61-73, με αποτέλεσμα να διασταυρωθούν με την Ελλάδα, καθώς ο πρώτος όμιλος είχε αντιστοιχία με τον δεύτερο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17 Ιουλίου, με τον νικητή να βρίσκει στα προημιτελικά είτε τη Λιθουανία, είτε την Τουρκία.

Η βαθμολογία του Group A

  1. Γαλλία 5 (2-1)
  2. Σερβία 5 (2-1)
  3. Πολωνία 4 (1-2)
  4. Ελλάδα 4 (1-2)

Η Εθνική ομάδα πάλεψε μέχρι το τέλος στην αναμέτρηση με τη Γαλλία, αλλά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων με ήττα και συγκέντρωσε συνολικά τέσσερις βαθμούς (1-2), για να βρεθεί στη βάση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Γάλλοι κατέλαβαν την κορυφή, ενώ η Σερβία και η Πολωνία ακολούθησαν στη 2η και στην 3η θέση, αντίστοιχα.

Η βαθμολογία στο Group B

  1. Ισραήλ 5 (2-1, +6)
  2. Ιταλία 5 (2-1, +2)
  3. Γερμανία 5 (2-1, -8)
  4. Τσεχία 3 (0-3)

Η διαφορά πόντων στα παιχνίδια μεταξύ των τριών πρώτων έκανε τη διαφορά στο Group B. Το Ισραήλ τερμάτισε στην 1η θέση, η Ιταλία "έκοψε το νήμα" των ομίλων 2η, με τη Γερμανία και την Τσεχία να ακολουθούν στην 3η και στην 4η θέση, αντίστοιχα.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ