EUROLEAGUE

EuroLeague: Ανακοίνωσε νέα ημερομηνία για το Βιλερμπάν - Μπάγερν

Ο Έλι Οκόμπο με την φανέλα της Βιλερμπάν
Ο Έλι Οκόμπο με την φανέλα της Βιλερμπάν EUROKINISSI SPORTS

Η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε νέα ημερομηνία και για τον αγώνα Βιλερμπάν - Μπάγερν για την 18η αγωνιστική της EuroLeague που αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους Γάλλους, φτάνοντας τους 4 αγώνες που έχουν οριστεί σε νέες ημερομηνίες.

Η EuroLeague θέλει σταδιακά να κλείνει τις εκκρεμότητες που δημιουργήθηκαν λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού (74 τις τελευταίες 2.5 εβδομάδες) που οδήγησαν σε μαζεμένες αναβολές αγώνων. Και μόλις κανόνισε ακόμα μία.

Μερικές ημέρες μετά τον ορισμό νέων ημερομηνιών σε τρεις αγώνες (Ζάλγκιρις - Αρμάνι για την 17η αγωνιστική και Αρμάνι - Άλμπα και Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ για την 18η αγωνιστική) ανακοίνωσε τώρα νέα ημερομηνία και για τον αγώνα Βιλερμπάν - Μπάγερν (είχε αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων στους Γάλλους), που ορίστηκε για τις 25 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν αναβληθεί μεταξύ άλλων και οι αγώνες Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις για την 18η αγωνιστική λόγω των κρουσμάτων στους "αιωνίους", αλλά προς το παρόν δεν έχουν δοθεί νέες ημερομηνίες για αυτά τα παιχνίδια.

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ