ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

EuroLeague: Ο Βασίλης Παρθενόπουλος αναδείχθηκε παράγοντας της χρονιάς για την σεζόν 2023/24

Ο Βασίλης Παρθενόπουλος
Ο Βασίλης Παρθενόπουλος EUROKINISSI SPORTS - ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Σπουδαία τιμή για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού AKTOR, Βασίλη Παρθενόπουλο, ο οποίος αναδείχθηκε "Παράγοντας της χρονιάς για την σεζόν 2023/24 στην EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βίωσε μία ονειρεμένη σεζόν φέτος, αφού επανήλθε στην ελίτ με την κατάκτηση της EuroLeague και της Stoiximan Basket League. Αυτή η αναγέννηση των "πράσινων" είχε ως αποτέλεσμα να αναδειχθεί ο Βασίλης Παρθενόπουλος "Παράγοντας της χρονιάς" στην EuroLeague για την σεζόν 2023/24.

Ο πρόεδρος των "πράσινων" τιμήθηκε για την συμβολή του στην επιστροφή των "πράσινων" στο προσκήνιο και την άνοδό του από την 17η θέση την σεζόν 2022/23 στην κορυφή της Ευρώπης την φετινή χρονιά. Παράλληλα όμως, το συγκεκριμένο βραβείο δεν γίνεται σε έναν παράγοντα μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αφού λαμβάνονται υπόψη και άλλα πράγματα, όπως το marketing και οι παροχές στους φιλάθλους.

Πράγματα δηλαδή τα οποία ανέδειξε την φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός AKTOR μετά την απόκτηση του ΟΑΚΑ, που οδήγησε τους "πράσινους" στην απόφαση να κάνουν σημαντικά έργα βελτίωσης της εγκατάστασης, βελτιώνοντας την εμπειρία των φιλάθλων. Και όλα αυτά, ενώ αναμένονται νέα έργα στο ΟΑΚΑ, που αναμένεται να κάνουν ακόμα καλύτερη την εμπειρία των φίλων της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ