EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 3ης αγωνιστικής

"A MOMENT TO REMEMBER"       -   /  -     (LATO KLODIAN/EUROKINISSI)
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ EUROKINISSI SPORTS

Ανοίγει απόψε (15/10) η αυλαία της πρώτης διαβολοβδομάδας της φετινής EuroLeague με οχτώ αναμετρήσεις. Δείτε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Η ώρα για την πρώτη διαβολοβδομάδα της φετινής EuroLeague έφτασε και το πρόγραμμα της Τρίτης (15/10) περιλαμβάνει οχτώ αναμετρήσεις μεταξύ των οποίων και οι αγώνες του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Παρί (21:30, Novasports 5, LIVE στο SPORT24) και του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο (21:15, Novasports 4, LIVE από το SPORT24). Δείτε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν:

Άλμπα Βερολίνου - Βιλερμπάν (20:30)

  • Οι Γερμανοί θα παραταχθούν χωρίς τους Ματ Τόμας και Ζίγκα Σάμαρ, ενώ η παρουσία του Μάλτε Ντίλοου είναι αμφίβολη.
  • Η Βιλερμπάν δεν θα έχει στην αποστολή της τον Μελβίν Αζανσά, την ίδια στιγμή που η συμμετοχή των Σακίλ Χάρισον και Εμπαγέ Εντιαγέ θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Φενέρμπαχτσε - Ερυθρός Αστέρας (20:45, Novasports 6)

Μακάμπι - Αναντολού Εφές (21:05, Novasports 2)

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο (21:15, Novasports 4)

Βίρτους Μπολόνια - Ζάλγκιρις (21:30, Novasports)

  • Ο Λούκα Μπάνκι, για ακόμη ένα παιχνίδι, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νταβόντε Κέικοκ.
  • Ο Τόμας Ντίμσα δεν έχει επανέλθει ακόμα από τον τραυματισμό του. Αντίθετα όμως, ο Μπρέιντι Μάνεκ είναι πιθανό να βρίσκεται στην 12αδα του Αντρέα Τρινκιέρι.

Παρί - Παναθηναϊκός AKTOR (21:30, Novasports 5)

  • Ο Ντάλτον Χομς θα βρίσκεται εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού για τους Παριζιάνους.
  • Μοναδικός απών για τους "πράσινους" θα είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Μπασκόνια - Ρεάλ (21:30, Novasports 3)

  • Ο Πάμπλο Λάσο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σάντερ Ραιέστε.
  • Ο Αντρές Φελίζ ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα της Ρεάλ με την Παρτίζαν, καθώς τραυματίστηκε στο πέλμα και θα απουσιάσει για τουλάχιστον έναν μήνα, την ίδια ώρα που ο Ούσμαν Γκαρούμπα παραμένει στα "πιτς". Ακόμα, ο Φακούντο Καμπάσο δεν θα αγωνιστεί, καθώς η EuroLeague απέρριψε την έφεση της Ρεάλ και η τιμωρία του Αργεντινού θα ισχύσει.

Παρτίζαν - Μπάγερν (21:45, Novasports Start)

  • Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Ταϊρίκ Τζόουνς και Αιζάια Μάικ, την ίδια ώρα που ο Σέρβος προπονητής θα χρειαστεί να αποφασίσει για την παρουσία στη 12αδα του Ντουέιν Ουάσινγκτον, ο οποίος είναι διαθέσιμος.
  • Ο Νιλς Γκιφάι δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει το σύνολο του Γκόρντον Χέρμπερτ, ενώ η συμμετοχή των Ελάιας Χάρις και Κέβιν Γεμπό θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ.
TAGS EUROLEAGUE ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ PARIS BASKETBALL ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ