EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 4ης αγωνιστικής

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με την Αρμάνι Μιλάνο. EUROKINISSI SPORTS

Η 4η αγωνιστική της EuroLeague ξεκινά απόψε (17/10) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις. Δείτε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της EuroLeague ανοίγει απόψε (17/10) με πέντε αγώνες, μεταξύ των οποίων και το rematch του περσινού τελικού της διοργάνωσης, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR (21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24). Δείτε ποιοι παίκτες δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια των ομάδων τους:

Άλμπα Βερολίνου - Φενέρμπαχτσε (20:30, Novasports 5)

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παρτίζαν (21:05, Novasports 6)

  • Η "ομάδα του λαού" θα παραταχθεί χωρίς τον Γουένιεν Γκάμπριελ και τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις.
  • Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την απόφαση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας για τον Αϊζέια Μάικ με τη συμμετοχή πάντως να είναι αμφίβολη. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει η επιστροφή του Ντουέιν Ουάσινγκτον στην αποστολή των Σέρβων.

Αρμάνι Μιλάνο - Ζάλγκιρις Κάουνας (21:30, Novasports Start)

  • Οι Ιταλοί δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Τζος Νίμπο, ο οποίος απουσίασε και από τον αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό.
  • Η κατάσταση του Μπρέιντι Μάνεκ θα αξιολογηθεί λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, με τη συμμετοχή του να είναι αμφίβολη, ενώ ο Τόμας Ντίμσα παραμένει ανέτοιμος για την ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι.

Μπάγερν Μονάχου - Παρί (21:45, Novasports 4)

  • Οι Βαυαροί θα αγωνιστούν χωρίς τον Νιλς Γκιφάι, ενώ ο Γκόρντον Χέρμπερτ θα περιμένει τον αρχηγό του, Βλάντιμιρ Λούσιτς, μέχρι την τελευταία στιγμή.
  • Οι Παριζιάνοι δεν θα έχουν σίγουρα στη διάθεσή τους τον Ντάλτον Χομς, την ίδια στιγμή που αμφίβολη θεωρείται και η παρουσία των Μαοντό Λο και Λέον Κράτσερ στην αποστολή της ομάδας του Τιάγκο Σπλίτερ.

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός (21:45, Novasports Prime)

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΠΑΓΕΡΝ PARIS BASKETBALL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ