EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης ημέρας της 10ης αγωνιστικής

Ο Μάριους Γκριγκόνις
Ο Μάριους Γκριγκόνις INTIME SPORTS

Οι απουσίες και τα προβλήματα των ομάδων που αγωνίζονται απόψε στα παιχνίδια του δεύτερου σκέλους της 10ης αγωνιστικής.

Με πέντε παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε η 10η αγωνιστική της EuroLeague. Μεταξύ αυτών και η εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ (21:00 Novasports Prime, LIVE από το SPORT24).

Το ιατρικό δελτίο της ημέρας έχει ως εξής:

Ο Αντριάν Μοερμάν έπαιξε ελάχιστα την Τρίτη, αλλά είναι κανονικά στη διάθεση του Σάσα Ομπράντοβιτς.
Κόρι Γουόλντεν, Πολ Τσίπσερ και Τζέισον Τζορτζ δεν είναι παρόντες για την Μπάγερν. Λογικά θα αγωνιστούν οι Ελάιας Χάρις και Νίκλας Βίμπεργκ, που απλώς συμπλήρωσαν τη 12άδα στο ματς της Τετάρτης.

Παραμένει εκτός για τον Παναθηναϊκό ο Μάριους Γκριγκόνις.
Ο Ζοφρί Λοβέρν δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της περιόδου από τη Βιλερμπάν.

Ούτε σε αυτό το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί ο Νίκολα Μίροτιτς. Εν αντιθέσει με τον Κάιλ Κούριτς, που ήδη μπήκε από το ματς της Τρίτης. Καιρό εκτός δράσης ο Σέρτζι Μαρτίνες.
Ο Στίβεν Ένοχ ήταν στην αποστολή της Μπασκόνια, αλλά δεν έπαιξε την Τετάρτη. Πιθανόν θα χρησιμοποιηθεί από τον κόουτς Πενιαρόγια.

Δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι της Βίρτους θα χάσει ο Τόκο Σενγκέλια, ενόσω λείπει και ο Αβούντου Αμπάς.
Η Εφές έχει μάθει να επιβιώνει χωρίς τον απόντα Σέιν Λάρκιν. Εκτός και ο Ντογκούς Μπαλμπάι.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί, για τη Βαλένθια, η συμμετοχή του κομβικού Κρις Τζόουνς. Σταθερά εκτός οι Μιγιάν Χιμένεθ και Μάρτιν Χέρμανσον.
Η Ζάλγκιρις δεν υπολογίζει στον Μάντας Καλνιέτις. Αμφίβολος ο Κεβάριους Χέις που έχει ταξιδέψει στην Ισπανία μήπως και βοηθήσει στο δεύτερο ματς της εβδομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΟΝΑΚΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ