EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης ημέρας της 1ης αγωνιστικής

"A MOMENT TO REMEMBER"       -   /  -     (LATO KLODIAN/EUROKINISSI)
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ EUROKINISSI SPORTS

Η πρώτη στροφή της EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (4/10) με τρεις αγώνες να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της πρεμιέρας. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας (4/10) της 1ης αγωνιστικής της EuroLeague για τη σεζόν 2024/25. Δείτε ποιοι είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν από το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς:

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός (20:30, Novasports Prime)

  • Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Κίναν Έβανς. Εκτός αποστολής έμεινε επίσης κι ο Ναζ Μήτρου-Λόνγκ, ο οποίος έγινε πατέρας την Τετάρτη (2/10).
  • Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από τη μεριά του δεν θα έχει στην αποστολή τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, τον Ερτέν Γκαζί και τον Γιγκίτ Χαμζά Μεστόγλου.

Παρί - Ερυθρός Αστέρας (22:00, Novasports 5)

  • Για τους γηπεδούχους που θα αγωνιστούν στην κατάμεστη Adidas Arena, δεν θα αγωνιστεί ο Ντόλτον Χομς.
  • Ο Ερυθρός Αστέρας θα παραταχθεί χωρίς τους Μπράνκο Λάζιτς, Ντέγιαν Νταβίντοβατς, ενώ θα απουσιάσει κι ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος για τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Βίρτους Μπολόνια - Αναντολού Εφές (22:00, Novasports 4)

  • Ο Λούκα Μπάνκι δεν θα έχει στην αποστολή του τον Νταβοντέι Κέικοκ.
  • Για της Εφές, η συμμετοχή του Σέιν Λάρκιν θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ, καθώς ο σταρ των Τούρκων ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον αστράγαλο.
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΑΡΙ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ