EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης μέρας της 13ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης μέρας της 13ης αγωνιστικής
EUROKINISSI

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (8/12) πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague, μεταξύ των οποίων και ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Μπάγερν (21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24). Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Η δράση της EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (8/12) με έξι αναμετρήσεις να ολοκληρώνουν την 13η αγωνιστική, ανάμεσά τους και η μάχη του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24). Αναλυτικά οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ζάλγκιρις - Μονακό (20:00, Novasports Start, Match Center από το SPORT24)

Τρεις απουσίες μετρά η Ζάλγκιρις Κάουνας, η οποία δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Άρνας Μπουτκεβίτσιους, Λούκας Λεκαβίτσιους και Μπρέιντι Μάνεκ. Η Μονακό αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.

Ολυμπιακός - Μπάγερν (21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24)

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Νάιζελ Γουίλιαμς-Γκος, αλλά και τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ που θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague από τον δεύτερο γύρο. Όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Φιλίπ Πετρούσεβ είναι πιθανό να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα. Από πλευράς Μπάγερν εκτός είναι ο Λούτσιτς, με τους Μπολμάρο, Ομπστ και Βίμπεργκ να είναι αμφίβολοι.

Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports 4, Match Center από το SPORT24)

Μοναδική απουσία για την Μπαρτσελόνα είναι εκείνη του Καϊσέδο, με τους Παπαγιάννη, Μπίρσεν και Νέτο να είναι εκτός για την Φενέρμπαχτσε.

Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας (21:30, Novasports 6, Match Center από το SPORT24)

Από μία απουσία μετρούν οι δύο ομάδες, με τον Χάνγκα να είναι εκτός για τον Ερυθρό Αστέρα και τον Κοστέλο να μην είναι σε θέση να δώσει το παρών για την Μπασκόνια.

Βίρτους Μπολόνια - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30, Novasports 5, Match Center από το SPORT24)

Από πλευράς Βίρτους Μπολόνια η συμμετοχή του Αλεσάντρο Παγιόλα θα κριθεί την ώρα του αγώνα, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Ντι Μπαρτολομέο στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Βιλερμπάν - Βαλένθια (22:00, Novasports 2, Match Center από το SPORT24)

Λευκό το απουσιολόγιο για αμφότερες τις ομάδες που δεν θα στερηθούν κάποιο παίκτη λόγω τραυματισμού.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ