EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της τρίτης ημέρας της 2ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της τρίτης ημέρας της 2ης αγωνιστικής
INTIME

Η 2η αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώνεται σήμερα (11/10) με τρεις αναμετρήσεις. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Τρεις αγώνες περιλαμβάνει σήμερα (11/10) το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της EuroLeague, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ζάλγκιρις (21:15, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24). Δείτε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν:

Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις Κάουνας (21:15, Novasports 4)

  • Η συμμετοχή του Φίλιπ Πετρούσεβ θα κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς ο Σέρβος ταλαιπωρείται από μία ίωση και έμεινε εκτός της χθεσινής (10/10) προπόνησης. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κίναν Έβανς και Νίκολα Μιλουτίνοβ, ενώ κι ο ανέτοιμος Μουστάφα Φαλ αναμένεται να βρίσκεται εκτός αποστολής.
  • Οι Λιθουανοί θα παραταχθούν χωρίς τον Τόμας Ντίμσα και τον Μπράντι Μάνεκ.

Μπαρτσελόνα - Άλμπα Βερολίνου (21:30, Novasports 5)

  • Ο Χουάν Πεναρόγια δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τζοέλ Πάρα και του Ντάμε Σαρ.
  • Η Άλμπα δεν θα έχει σίγουρα στην 12άδα της τον Ζίγκα Σάμαρ, ενώ η συμμετοχή των Μάλτε Ντίλοου, Γκαμπριέλε Πρότσιντα και Ματ Τόμας είναι αμφίβολη.

Αρμάνι Μιλάνο - Παρί (21:30, Novasports Start)

  • Ο Ετόρε Μεσίνα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζος Νίμπο, ενώ λίγο πριν το τζάμπολ θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Λεάντρο Μπολμάρο.
  • Οι Παριζιάνοι ταξίδεψαν στην Ιταλία χωρίς τον Ντάλτον Χομς.
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ PARIS BASKETBALL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ