EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της τρίτης μέρας της 5ης αγωνιστικής

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου EUROKINISSI SPORTS

Με τρεις αγώνες ολοκληρώνεται απόψε (25/10) το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague. Δείτε τους παίκτες που θα απουσιάσουν.

Η 5η αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώνεται απόψε (25/10) με τρεις αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι εκτός έδρας αποστολές του Παναθηναϊκού AKTOR στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε (20:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) και του Ολυμπιακού στο Μόναχο για τον αγώνα με την Μπάγερν (21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν:

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός AKTOR (20:45, Novasports 4)

Μπαρτσελόνα - Βιλερμπάν (21:30, Novasports 5)

Μπάγερν - Ολυμπιακός (21:45, Novasports Prime)

  • Ο Γκόρντον Χέρμπερτ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νιλς Γκιφάι, την ώρα που η συμμετοχή του Βλάντιμιρ Λούσιτς θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ.
  • Δύο απουσίες θα έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς εκτός του Κίναν Έβανς που αναμένεται να επιστρέψει από το 2025, εκτός 12αδας θα είναι και ο Γουίλιαμς-Γκος, αν και ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στο Μόναχο.
TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ