ΑΡΗΣ

Έβαλε την υπογραφή του

Έβαλε την υπογραφή του
ηλιαδης

Ο Σάββας Ηλιάδης φρόντισε να βάλει την υπογραφή του στη νίκη του Άρη επί της Μπένετον

Ο Ηλιάδης ήταν εκείνος που δεν δίστασε να πάρει δυο φορές την μπάλα στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου, να μην φοβηθεί τους ψηλούς της ιταλικής ομάδας και φθάνοντας μέχρι το καλάθι της Μπενετόν Τρεβίζο να βάλει τον Άρη μπροστά στο σκορ με 50-49 ξεσηκώνοντας τον κόσμο της ομάδας στις κατάμεστες κερκίδες του Αλεξανδρείου.
Ο Έλληνας γκαρντ του Άρη μετά το τέλος του παιχνιδιού στάθηκε στον κόσμο του Άρη τον οποίο φρόντισε να ευχαριστήσει για την συμπαράστασή του δηλώνοντας: " Ευχαριστώ τον κόσμο για την εκπληκτική του βοήθεια για να φτάσουμε στην νίκη. Με γεμάτο Αλεξάνδρειο είναι δύσκολο να χάσουμε», ενώ όσον αφορά το αγωνιστικό είπε: « Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, χάσαμε πολλά ριμπάουντ αλλά στην επανάληψη πιέσαμε σε όλη το γήπεδο και αυτό ήταν το στοιχείο που μας έδωσε την νίκη. Την Κυριακή παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα χαρούμε τώρα και θα δουλέψουμε για το άλλο παιχνίδι".

Από την πλευρά του ο Μάικ Ουίλκινσον μπορεί να μην βρέθηκε στα προηγούμενα επίπεδα απόδοσης στην επίθεση αλλά ο Αμερικανός δυναμικός φόργουορντ πρόσφερε σημαντικά για ακόμη μια φορά στον αμυντικό τομέα στην προσπάθεια κατάκτησης της πολυπόθητης νίκης για να παραδεχτεί μετά τη λήξη πως: " Ήταν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Με την άμυνα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που τόσο θέλαμε για να παραμείνουμε δυνατά στο κυνήγι της πρόκρισης. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εμείς δεν ασχολούμαστε με τους άλλους αντιπάλους μας, αλλά κοιτάμε μόνο τι κάνουμε εμείς, είναι στο δικό μας χέρι η πρόκριση. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι την φορά και μετά να δούμε που έχουμε φτάσει".

Αναφερόμενος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είπε: "Είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Αλλά θέλουμε να τους κερδίσουμε όπως όλοι και μπορούμε να τα καταφέρουμε με την βοήθεια του κόσμου. Το γεγονός ότι δεν τους έχουμε κερδίσει τα τελευταία χρόνια είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς".

Τέλος ο Άλεξ Σκέιλς μπορεί να είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του αλλά πέτυχε καθοριστικούς πόντους στο καλάθι της Μπενετόν Τρεβίζο με τον Αμερικανός γκαρντ του Άρη να τόνισε μετά τη λήξη πως: "Κοιτάμε ένα παιχνίδι την φορά, θα δούμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν θέλω να πω αν προκριθήκαμε, θέλουμε άλλη μία νίκη. Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένοι για τη νίκη και την πήραμε".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ