ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εβδομάδα εξελίξεων

Εβδομάδα εξελίξεων
παπανικολάου ομπραντοβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που έρχεται, αφού θα ανακοινωθεί ο Ουίνστον και θα κλείσουν αρκετά ζητήματα

Αφού ανακοινωθεί η απόκτηση του Αμερικανού, αναμένεται να ξεκινήσει ο "χορός" των ανακοινώσεων αλλά και των αποδεσμεύσεων. Οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Ντέγιαν Τομάσεβιτς και Σάνι Μπετσίροβιτς, θα συνεχίσουν στο "τριφύλλι", σε αντίθεση με τους Παπανικολάου, Ξανθόπουλο και Σάκοτα που θα αποχωρήσουν, οι δύο τελευταίοι πιθανότατα ως δανεικοί.
Όσον αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις, αρχικά πρέπει να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει αποδεσμευθεί από τους Χιούστον Ρόκετς και στη συνέχεια να γίνουν οι προσπάθειες λύσης του συμβολαίου με τον Ρομπέρτας Γιαβτόκας, ώστε να αποκτηθεί άλλος ψηλός.

Ακόμα μία περίπτωση που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, είναι η απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς. Ο 20χρονος πλέι μέικερ, κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Εθνικής Νέων της Σερβίας και ενδέχεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τον φέρει στους "πράσινους", κάτι που ίσως να κοστίσει στον Μίλος Βούγιανιτς τη θέση του.

Τέλος, ο Ρούντι Φερνάντεθ, ενδιαφέρει ακόμα τους Πρωταθλητές Ευρώπης, παρά την απόκτηση τόσο του Περπέρογλου όσο και του Ουίνστον, αλλά ο Ισπανός έχει δεχθεί πρόταση και από την Μπαρτσελόνα, ενώ το μπάι άουτ του είναι 3.000.000 ευρώ.




TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ