ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έβριζαν τον Πεδουλάκη έξω από την Αίθουσα Τύπου

Έβριζαν τον Πεδουλάκη έξω από την Αίθουσα Τύπου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οπαδοί του Άρη βρέθηκαν έξω από την Αίθουσα Τύπου, βρίζοντας τον Αργύρη Πεδουλάκη και χτυπώντας τους τοίχους. Με αστυνομική δύναμη έφτασε στην Αίθουσα Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Τι είπε για τους τιμωρημένους.

Όσο ήρεμα ήταν τα πράγματα εντός γηπέδου στον τέταρτο ημιτελικό των playoffs ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκού, εξίσου τεταμένα ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης. Κι αυτό γιατί οπαδοί του Άρη βρέθηκαν έξω από την Αίθουσα Τύπου του Nick Galis Hall, βρίζοντας διαρκώς τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" έφτασε στο σημείο συνοδευόμενος από αστυνομικούς, ενώ όταν ξεκίνησε να μιλά όσοι βρίσκονταν έξω από την Αίθουσα Τύπου δεν σταμάτησαν να τον βρίζουν και να χτυπούν τους τοίχους. Είναι ενδεικτικό πως ζήτησε να σταματήσει η διαδικασία μέχρις ότου απομακρυνθούν οι οπαδοί, κάτι που πάντως δεν έγινε. Εν τέλει, οι δηλώσεις του ολοκληρώθηκαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Οι άνθρωποι του Άρη έκαναν ό,τι μπορούσαν για να διευκολύνουν την κατάσταση, την ώρα που η Αστυνομία ήταν προκλητικά απούσα μετά την έναρξη της συνέντευξης Τύπου, αφού ουδείς απομάκρυνε τους οπαδούς από τον περιβάλλοντα χώρο.

Όταν ξεκίνησε, μέσα σε όλα αυτά, να μιλά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως " χάσαμε το παιχνίδι από το κομμάτι της άμυνας. Είχαμε πολύ άσχημα ποσοστά στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι. Κάποια παιδιά είχαν καταπονηθεί". Για να απαντήσει εν συνεχεία σε ερώτηση σχετικά με το ποιος πήρε την απόφαση να αποκλειστούν από τη σημερινή (11/5) αποστολή οι Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μαρκίζ Χέινς, που πιάστηκαν να ξενυχτούν λίγη ώρα μετά τον χαμένο τρίτο ημιτελικό:

" Υπάρχει ένα πειθαρχικό παράπτωμα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για αυτούς που δεν έπαιξαν, αλλά γι αυτούς που έπαιξαν. Δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε γι αυτούς που έλειπαν, αλλά γι αυτούς που είναι εδώ", είπε και κατέληξε: " Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Έχουμε τα προβλήματά μας. Είναι το αγωνιστικό, το ψυχολογικό κομμάτι. Όλα παίζουν ρόλο. Πρέπει να κερδίσουμε το Σάββατο με κάθε κόστος".

Δείτε και ακούστε τι έγινε

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ