ΑΡΗΣ

Εξετάζει Γκάτσον, θέλει Κένταλ

Εξετάζει Γκάτσον, θέλει Κένταλ
Χέρμπερτ

Ο Τσίνεϊ Γκάτσον είναι ο πλέι μέικερ που εξετάζει ο Γκόρντον Χέρμπερτ για την ομάδα του Άρη

Ο Τσίνεϊ Γκάτσον αποτελεί έναν παίκτη ο οποίος χαίρει της εκτίμησης του Γκόρντον Χέρμπερτ όχι μόνο τώρα που ήρθε στον Άρη αλλά και στο παρελθόν. Πρόκειται για 27χρονο Αμερικανό ύψους 1.88μ. με την όρεξη του 48χρονου τεχνικού να άνοιξε για την απόκτησή του από την στιγμή που ενημερώθηκε πως φέτος σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει το ΝΒΑ.
Ο Γκάτσον έχει την δυνατότητα να αγωνίζεται τόσο στην θέση του σούτινγκ γκαρντ όσο και του πλέι μέικερ ενώ στην περσινή περίοδο είχε αγωνιστεί στο NBDL και στην ομάδα της Τούλσα 66ερς έχοντας κατά μ.ο. 15,2 πόντους. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί πως για να ανοίξουν οι θέσεις των δύο ξένων για τον Άρη θα πρέπει να έχει αίσιο τέλος η έκδοση του σλοβάκικου διαβατηρίου στον Τζερεμάια Μάσεϊ.

Κατά τα άλλα από πλευράς Άρη έγινε στην διάρκεια της εβδομάδας μία πρώτη συζήτηση με τον εκπρόσωπο του Αμερικανού Λαμάρ Γκριρ (31χρ., 1.96μ.) ο οποίος στην περσινή περίοδο είχε αγωνιστεί στην ουκρανική Κίεβ ενώ στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει η απόκτηση του Καναδού φόργουορντ με ιρλανδικό διαβατήριο Λεβόν Κένταλ (23χρ., 2.08μ.).

Πρόκειται για έναν παίκτη που τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί για τα καλά στο μικροσκόπιο του Γκόρντον Χέρμπερτ με τον 48χρονο τεχνικό να έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του. Είναι χαρακτηριστικό ότι από πλευράς της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης αφήνεται να εννοηθεί πως υπάρχει σκέψη απόκτησής του για τα επόμενα 3 χρόνια.

Όπως γίνεται κατανοητό από την στιγμή που ο Μάσεϊ βγάλει το σλοβάκικο διαβατήριο και θα αγωνίζεται ως Σλοβάκος δηλαδή ως κοινοτικός, θα αποκτηθούν δύο Αμερικανοί για τις δύο θέσεις των ξένων και ο Καναδός Κένταλ που επίσης θα αγωνίζεται ως κοινοτικός ελέω του ιρλανδικού διαβατηρίου. Οι Σιμόνας Σεραπίνας και Κέβιν Φλέτσερ με αυτή την λογική είναι στην πόρτα της εξόδου. Η παραμονή του πρώτου παραμένει ερωτηματικό, ενώ ο δεύτερος ή θα δοθεί ως δανεικός ή θα αποδεσμευτεί αν και το συμβόλαιό του λήγει σε 2 χρόνια.

Τέλος κι όσον αφορά την περίπτωση του Νέστορα Κόμματου φαίνεται πως θα απασχολήσει και πάλι τον Άρη στις αρχές Αυγούστου.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ