ΠΑΟΚ

Εξετάζει Κλιμαβίτσιους

Εξετάζει Κλιμαβίτσιους
Καλαφατάκης-ΠΑΟΚ

Παράπονα προς τους παίκτες του για την ήττα στην Καβάλα εξέφρασε ο Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος εξετάζει την περίπτωση του Κλιμαβίτσιους

Ο Καλαφατάκης πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena πρώτης μετά την ήττα από την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας εξέφρασε τα παράπονά του προς τους παίκτες του.
Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δεν μπορούσε να «χωνέψει» στις ώρες που ακολούθησαν την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών την οποία και από την πλευρά του θα προσπαθήσει να αλλάξει στην συνέχεια.

Όσο για τον απόντα της ημέρας στην έναρξη της προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ ήταν ο Αλέξης Κυρίτσης.

Ο διεθνής γκαρντ του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στην διάρκεια του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με την Καβάλα αποχωρώντας με ενόχληση στο αριστερό μέρος της λεκάνης του και στην διάρκεια της εβδομάδας θα φανεί πότε θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Πως όμως αντιμετώπισε την ήττα από την Καβάλα ο Κένι Γκρέγκορι; Ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε ότι: «Αισθάνομαι πολύ απογοητευμένος γιατί χάσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν φαβορί. Ωστόσο δεν χάσαμε μόνο από τα δικά μας λάθη αφού ο αντίπαλος μας ήταν πολύ καλός και δεν παράτησε το ματς ακόμα και όταν βρέθηκε πίσω με 10 πόντους».

Κι ενώ η προσοχή του Καλαφατάκη και των παικτών του στρέφεται από το απόγευμα στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena ο τεχνικός του ΠΑΟΚ φαίνεται να «ξεσκονίζει» την κοινοτική αγορά.

Η προσοχή του «Καλάφα» επικεντρώνεται σε παίκτες ρακέτας όπως άφησε να εννοηθεί και στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας.

«Φωνάζουμε για να πάει η μπάλα μέσα στο καλάθι αλλά δεν έχουμε ψηλό να απειλήσει», είχε τονίσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Καλαμίτσας μετά την ήττα από την Καβάλα. Κι όσο για τον παίκτη που προορίζεται προς αλλαγή είναι όπως αποτελεί εξάλλου κοινό μυστικό πλέον ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς με αυτόν που έχει ξεχωρίσει ο Καλαφατάκης να είναι ο Τάντας Κλιμαβίτσιους.

Όχι τυχαία αφού ο «Καλάφας» τον είχε στην διάθεσή του τον Λιθουανό φόργουορντ στο τέλος της περσινή χρονιάς βρισκόμενος στον πάγκο της ΑΕΛ. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του 2008, δηλαδή μέχρι το τέλος του μήνα, να μην υπάρξει η παραμικρή αλλαγή στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ